Uğur Acar Yeni Yuz Nakli
95 gun nedir ki bizim icin oyle ama coğu insan icin asırlar demektir ozellikle hayati kararlar alanlar icin Uğur Acar da sonunda yeni yuzune kavuştu.Ve tam 95 gun olmuş.Allah sağlık sıhhat versin diyelim bizde..Umarım daha da mutlu olsun... Yeni yuz nakillerine umut olsun ....Evet zaten https://www.meleklermekani.com/guncel-haberler/218317-yeni-yuz-nakli-yolda.html bilginize ...

Buyuk Değişim....
Turkiye'de ilk yuz nakli yapılan 19 yaşındaki Uğur Acar, nakilden 95 gun sonra eski ve yeni yuzunu karşılaştırdı.
Turkiye'de ilk yuz nakli yapılan 19 yaşındaki Uğur Acar, nakilden 95 gun sonra eski haliyle yeni yuzunu karşılaştırdığında değişimin muthiş olduğunu soyledi.
Akdeniz Universitesi Tıp Fakultesi Plastik ve Rekonstruktif Cerrahi Ana Bilim Dalı oğretim uyesi Prof.Dr. Omer Ozkan tarafından gecen 21 Ocak'ta Ahmet Kaya'nın yuzu nakledilen Uğur Acar ve cift kolu nakledilen 34 yaşındaki Atilla Kavdır'ın fizik tedavi surecleri devam ediyor.
Acar ve Kavdır, Akdeniz Universitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi fizyoterapistleri tarafından sabah ve oğleden sonra olmak uzere iki seansta uygulanan fizik tedaviye olumlu yanıt veriyor.
Acar, fizik tedavi surecinin hızlı geliştiğini, kendi kendine uygulamalara başladığını soyledi. Acar, "İlk tedavi gunlerimde fizyoterapistlerim, mimiklerimin ve yuz hatlarımın oturmasının zaman alacağını soyluyordu.
Onların tahmininden daha hızlı gelişmeler oldu ve mimik yanında yuz hatlarımın da oluştuğu goruldu.
Şimdi fizyoterapistlerin verdiği calışma şekillerini kendim uyguluyorum. Gelişmenin hızlı olduğunu soyluyorlar. Bu beni cok mutlu ediyor" diye konuştu.
Daha onceki yaşamında cocukların ve ilk gorenlerin korktuğu bir gorunume sahip olduğunu anlatan Acar, muhabirin nakilden once 26 Haziran 2011 gunu cektiği fotoğrafına bakarak yeni yuzuyle aynı yerde poz verdi.
Acar, "Şimdi ise insanlar bana yaklaşmak, benimle sohbet etmek istiyor. Yeni yuzumle cok ilgi goruyorum. Yakışıklı olduğumu herkesten duymak benim de hoşuma gidiyor" dedi.
Manavgat İlcesi Gebece Koyu'nde gecirdiği 19 yılı neredeyse yaşanmamış saymak istediğini, o yılların kendisinde cok acı hatıraları bulunduğunu soyleyen Uğur Acar, şoyle konuştu:
"Bugun koyume gittiğimde herkesin hic değişmeyen ilgisi ve sevgisi ile karşılaşmak beni fazlasıyla mutlu ediyor.
Gebece'deki arkadaşlarım beni cocukluğumdan beri yalnız bırakmadı. Daha sonraki ziyaretlerimde de beni hic yalnız bırakmayıp ilgilendiler.
Dostluğumuz, arkadaşlığımız devam etti. Koyumun dışında da insanların bana ilgisi oldukca fazla. Yakışıklı olduğumu soyleyenler hemen evlenme konusunu acıyor.
İnşallah zamanı gelince o da olacak, ancak benim istediğim evlilik tek taraflı sevgi ile değil, karşılıklı severek, aşk evliliği yapmak istiyorum."