Daha onceden Sarranid Sultanlığının derebeyiydim ve zaferlerden zaferlere koşuyorduk gayet iyi gidiyorduk daha doğrusu gidiyordum. Neden boyle bir şey dedim? Cunku benim dışımdaki tum lordlar sadece etrafra dolaşıp koy yağmalıyor duşman geldiğinde ise arkalarına bakmadan kacıyorlar ayrıca birlikleri de leş, sadece koylulerden ve duşuk seviye okculardan oluşuyor. Benim ise 70-80 civarı Sarranid Memluk'lerden ve 50 civarı Sarranid kıdemli okcularından oluşan devasa bir ordum var. Kale fetihlerinin coğunu ben yapıyorum.
Mareşalimiz adam akıllı orduyu toplayıp şehir kuşatması yapmıyordu. Ben de sinirlenip Sultan Hakim'e olan yeminimi bozdum. Kalelerim vs elimden gitti. Ustune de Sultan'la ilişkimiz bozuldu. Hazır elimde buyuk bir ordu varken durum olarak en zayıf olan Nord Krallığının haritanın en koşesindeki Chalberk Kalesi'ni dumduz edip aldım. Ama sonrasında olacakları duşunmedim.
Kendi krallığımı kurduktan sonra doğal olarak Nord Krallığı ustume tum ordusunu yığdı ama hepsini tokatlayıp gonderdim. Şimdiye kadar her şey mukemmeldi ama bir anda Rodok, Kergit ve Nord krallığı bana savaş actı. Sebebi de kişisel nedenlermiş. Sanırım gecmişte ordularını cok tokatladığım icin.
Her neyse işte lordlar geldikce savuşturup gonderirken tamamen unuttuğum bir sorun baş gosterdi: Erzak sıkıntısı.
Kalemde kac adam olursa olsun civardaki koylerden erzak almaya gittiğimde ustume Nord ordusu yığılıyor ve kale kuşatılıyor. Dediğim gibi kalem de haritanın en koşesinde ve Nord Krallığının direk icinde olduğu icin erzak almaya şehirlere de gidemiyorum. Aclıkla boğuşurken aklıma barış icin elci gondermek geldi. İkna kabiliyeti en yuksek olan adamım Ymira'yı gonderdim Kral Ragnar'a. Bir kac gun sonra Ymira geri dondu. Cevap beklediğim gibiydi: ''Hadi oradan kerata.''
Barış sağlayamayınca dedim ki Ragnar'ı katakulliye getireyim dedim. Elci ile ona ''Derebeyin olmak istiyorum.'' dedim. O da ''Tamam kabul.'' dedi ve bana onun yanına gelip bağlılık yemini etmem icin 39 gun verdi. Ben bu sırada boş durur muyum? Başladım erzak ve asker toplamaya. Topladıkca topladım, topladıkca topladım. En sonunda kalemde 200 civarı asker oldu. Şimdi ise Ragnar'ın verdiği surenin 20 gunu kaldı. Ne yapacağımı bimiyorum. Taktik verin.