Hearts of İron 4'de kaybetmemek mumkun mu?
Oyun Dünyası0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Hearts of İron 4'de kaybetmemek mumkun mu?
-
16-10-2022, 09:37:31Oyunu actım, Civilian yani en kolay modda girdim ve Turkiye sectim. Referandum ile ulkeyi komunist yaptım ve Sovyetler Birliği ile tum ilişkileri %100 yaptım. Komintern paktına katıldım cunku katılmazsam olası bir savaşta Sovyetler Birliği bana yardım etmiyor. Komunist Turkiye ile sadece Suudi Arabistan'a ve Umman'a savaş acabildim, ardından bir baktım demokratik devletler faşistlere ve komunistlere, faşistler komunistlere ve demokratiklere, komunistler yani benim bulunduğum grup ise faşistlere ve demokratiklere savaş acmış. Tum dunya bana savaş acmış. İngiltere ve ABD ile de bitmiyor bu demokratik devletlerin oluşturduğu grup, her dakika yeni bir devlet savaşa katılıyor. En sonunda Tum devletler bana İstanbul tarafından saldırmaya başladı. Doğu tarafında savaşan devlet yok cunku Non-aligned duşunceye sahipler ve savaşmıyorlar. Tam 82 boluk askeri İstanbul sınırına yığdım. Macaristan, Yunanistan'ı ve Bulgaristan'ı falan ele gecirmiş, onlerinde hicbir engel kalmamış bana karşı. Macaristan'ın 24 boluk askerine karşı benim 84 boluk askerim ilerleyemedi, hadi ona da tamam diyelim, geri puskurtemedi bile. Hep toprak kaybettim. En sonunda Suudi Arabistan tarafında boluk boluk kucucuk topraklar halinde kaldım ve onları da aldılar. Bu oyunu cidden kaybetmeden oynayabilen var mı? Yıl 1940'ı gectiğinde mutlaka bir savaş patlıyor.