Selam. Age of Empires 3'te Population'ı nasıl kaldırabilirim? Cunku bayağı buyuk ordu kurmak istiyorum.
sorun cozuldu arkadaşlar cozuldu olarak işaretliyebilirsiniz boyleymiş yapamayan arkadaşlar iyi okusun!

Age Of Empires III (3) kurulu olduğu klasore gidin.Ardından data klasorune girin.Yani ulaşılacak klasor aşağıdaki yol gibi olacaktır.C:Program Files (x86)Microsoft GamesAge of Empires IIIdata Duzenleyeceğimiz dosya data klasoru icindeki proto.xml dosyası. proto.xml dosyasını note defteri ile acın. Not defteri ile actıktan sonra CTRL+F yaparak arama bolumune gelin. Bolume PopulationCount yazarak ilgili yazıya ulaşın. PopulationCount cıkartılan asker,işci veya bomba atarların ne kadar populasyon harcadığını yazan bolumdur.Biz buradaki sayıyı değiştirerek istediğimiz asker,işci veya bomba atarlara ne kadar populasyon harcamaları gerektiğine karar vereceğiz. Tum PopulationCount değerlerini aynı anda değiştirmek icin CTRL+Htuşlarına basın. Aranan kısma
2
yazın ve Yeni Değer kısmına
1
yazın.Bunun sonucunda tum 2 değerleri 1 olarak değişecektir. Aranan kısma
3
1
yazın.Bunun sonucunda tum 3 değerleri 1 olarak değişecektir. Aranan kısma
4
1
yazın.Bunun sonucunda tum 4 değerleri 1 olarak değişecektir. Aranan kısma
5
1
yazın.Bunun sonucunda tum 5 değerleri 1 olarak değişecektir. Duzenleme işimiz bittiğinde promo.xml dosyasını kapatabilir ve yaptığımız değişiklikleri kaydedebiliriz.Bu işlemin ardından tum asker,işci ve bomba atarlar 1 populasyon limiti harcar hale gelecektir.Bu şekilde 200 limitine ulaşmak bir hayli zorlaşacaktır.

İsteyenler populasyonu Yeni Değer kısmına
0
yazarak tamamen de kaldırabilir.Ancak ben gercekciliği biraz sağlamak icin 1 değerini yazmayı tercih ediyorum