Anneleri hepsini tek tek odaya cağırdı. Size 'hediye aldım. Gelin bakın' dedi ve beşini de boğazını keserek oldurdu.
Belcika'da 5 cocuğunu olduren annenin cinayeti anlattı. Hepsini teker teker odaya cağırmış, sonra da boğazını keserek oldurmuş...
PSİKOLOĞUNDAN RANDEVU ALAMAMIŞ
Cocuklarının olumunden sorumlu tutulan anne yargı onune cıktı. Yaşları 3 ila 14 arasında değişen 5 cocuğunun da boğazını keserek oldurmekten yargılanan Genevieve Lhermitte'in cinayeti işlediği gectiğimiz yıl ağır bir travma gecirdiği ortaya cıktı. Avukatı Lhermitte'nin cinayet gecesinden bir gun once uzun suredir psikolojik tedavi gorduğu hastaneyi aradığı ve psikoloğundan randevu talep ettiğini fakat alamadığını soyledi.
SİZE HEDİYE ALDIM GELİN BAKIN
Cani anne mahkemede sesi titreyerek olay gecesini anlattı. Lhermitte, Yasemin (15), Nora (12), Myriam (10) ve Minan (8) isimli kız cocukları ile Mahdi (4)'yi "Size hediye aldım. Gel hediyene bak" diyerek, odasına tek tek cağırdığını ve cocuklarının "Seni seviyorum" sozlerine rağmen, boğazlarını kestiğini itiraf etti.
EŞE İHANET SUCLAMASI
Lhermitte, eşi Bouchaip Mogadem’in aile dostları olan Michel Schaar arasında bir ilişki olduğunu ileri surdu. "Her an bizimleydi. Eşim Schaar uyumadan uyumazdı. Ozel hayatımız yoktu” diyen Lhermitte, "Kendi hatam yuzunden butun cocuklarımı kaybettim. Onlar boyle bir olumu hak etmemişti" dedi.