72 Yıldır Yemek Yemeyen Adam
72 Yıldır Yemek Yemeyen Hintli Adamın Sırrı

İşte ister inanın ister inanmayın ama bana sacma gelen bu haberi sizinle paylaşmak istedim....72 yıl bir insan nasıl yemek yemez aklım almıyor..Onların inanclarına gore bir ilahi guc olduğunu soylemişler ama ancak ben bunu Allahın yaptığına inanırım yoksa bu adam nasıl bu kadar yıl birşey yemeden yaşayacak...İşte meleklerim 72 yıl yemeden icmeden yaşayan hintli adam....

Bu olay tıp dunyasını karıştırdı. Hint Azizi, 72 yıldır yemek yemediğini ve su icmediğini iddia ediyor!

Hindistan'ın Mehsana Eyaleti'nde doğan Jani 7 yaşında evini terk ederek Ormana yerleştiğini ve 11 yaşında da ilahi gucler tarafından kutsandığını soyluyor.
O tarihten itibaren hicbir şey yiyip icmeye ihtiyac duymadığını ve tuvalete de gitmediğini soyleyen Jani, vucudu icin gerekli enerjiyi meditasyon sayesinde elde ettiğini iddia ediyor.

Ulkesinde iki defa hastanede gozetim altına alınan Jani'nin iddiaları doktorlar tarafından da doğrulandı.

Ancak batı universitelerindeki tıp otoriteleri boyle bir şeyin imkÂnsız olduğunu ve doktorların yaptığı gozlemin objektif bilimsel kriterlere uymadığını soyluyor. Modern tıbba gore insan vucudu susuzluğa uc-dort gun, aclığa ise birkac hafta dayanabiliyor.