2012 kpss başvuru tarihi
2012 kpss başvuru ne zaman

Sevgili melekler, KPSS maratonu icin başvurular başladı. Ortaoğretim ve on lisans duzeyinde yapılacak 2012 Kamu Personel Secme Sınavı (KPSS) başvuruları başladı. Başvurular, 4 Temmuz 2012 tarihine kadar yapılabilecek. 2012 KPSS başvuru tarihi ile ilgili ayrıntılı bilgiler ise şoyle...

2012-KPSS, ortaoğretim ve on lisans duzeyinde 23 Eylul 2012 Pazar gunu, sabah ve oğleden sonra olmak uzere iki oturumda yapılacak.

Sınava ortaoğretim ve on lisans mezunlarıyla mezun olabilecek durumda olan adaylar girebilecek. Başvurular başvuru merkezlerince yurutulecek. Ortaoğretim kurumu mudurlukleri ve OSYM sınav merkezi yoneticilikleri KPSS'de başvuru merkezi olarak gorev yapacak.

Sınava katılmak isteyen adaylar, kılavuz ile aday başvuru formuna, başvuru suresi icinde OSYM'nin ''http://www.osym.gov.tr'' internet adresinden ulaşacak. Kılavuzun dağıtımı ve satışı yapılmayacak.

Kılavuzda, başvuru, sınav, değerlendirme ve yerleştirme ile ilgili ayrıntılı bilgiler yer alacak. Sınava başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekiyor.