TL uzerinden Steam Key Satan Siteler ile ilgili bir konu yapmak istedim. Bulduğum siteleri aşağıya ekledim.
Bu sitelerde alışveriş yapmanız dahilinde yaşayacağınız bir sorunda ben sorumluluk kabul etmiyorum. Sitelerden alışveriş yaparken sorumluluk tamamen size aittir.

Green Man Gaming

Oynasana.com - Online Mağaza Yuzlerce oyun firmasının yetkili satıcısı olarak aradığınız tum oyunlar ve oyun urunlerini, en uygun fiyatlarla, %100 Orijinal ve guvenli olarak sunuyoruz.
oynasana.com

Mağaza | Durmaplay En ucuz Steam, Origin, Uplay, Battle net, XBox One ve PSN oyunlarını CD Key olarak Durmaplay.com'dan satın alabilirsiniz.
www.durmaplay.com

FOXNGAME Online oyunları en uygun, hızlı ve guvenli şekilde alabileceğiniz Turkiye'nin tek oyuncular tarafından acılmış oyun ve epin satış sitesidir.
www.foxngame.com

Turkiye'nin En Populer, Oyun Epin Satış, Digital Kod Alışveriş Sitesi PC oyunları, konsol oyunları, mobil oyunlar, TV-eğlence kodları, CD-Key, Epin, dijital kodlar, İlan Pazarı ve daha fazlası en uygun fiyatlarla Oyunfor.com'da
www.oyunfor.com

Voidu | Bilgisayar Oyunları, Steam Kodları ve Daha Fazlası Favori oyunlarınızı Voidu'dan satın alın; en uygun fiyatlı Steam, Origin, Epic Games, Rockstar oyunları ve cok daha fazlası bu resmi mağazada. Anında teslim!
www.voidu.com

PC oyun satışı – PC oyunu CD Key | Perdigital Tum PC oyunları icin ucuz, guvenilir, anında teslim CD Key'ler Perdigital ’de! Kredi kartına 12 taksitle, ininal kartla PC oyunu satın alabilirsiniz
www.perdigital.com

Playstore.com - Turkiye'nin Dijital Oyun Platformu En populer PC-MAC oyunlarına ve Free to Play paketlerine Turkiye'nin her noktasından ulaşabilir, internet faturasına 12 ay taksitle sahip olabilirsiniz.
www.playstore.com

Daha fazla bildiğiniz site varsa yazın. Ben eski GTA oyunlarını Steam'den almak icin araştırma yapıyorum.