Bursa'nın merkez Osmangazi ilcesi, Bağlarbaşı Mahallesi ’nde Harran Sokak uzerinde bulunan Hasan Yılmaz ’a ait 2 katlı binanın depo kısmına bir kişinin girdiğini goren mahalle sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi. Bolgede inceleme yapan ekipler kilitli haldeki depo kapısının pencere kısmında hasar olduğunu tespit etti. Hasan Yılmaz ’ı uyandırarak bilgilendiren ekipler, deponun kapısını anahtar ile actı. Depoda inceleme yapan ekipler, kolilerin bulunduğu bolumde şupheli Abdulkadir Y. ’nin yattığını gordu. Kendisini kaldırmaya calışan polis ekiplerine direnen şupheli uyuma numarası yaptı. "Ben neredeyim?" Bir sure sonra ayağa kaldırılan Abdulkadir Y., polis ekiplerine "Ben neredeyim?" dedi. Şaşkınlığını gizleyemeyen ev sahibi Yılmaz ise deposunda yatan şupheliyi gorunce, "Nasıl girmiş bu buraya." diyerek tepki gosterdi. Gozaltına alınan şupheli polisin olay yerindeki sorgusunda "Kafam guzeldi, iceri girdiğimde uyuyordum." acıklamasında bulundu. DHA'nın haberine gore, polis merkezine goturulen şuphelinin işlemleri suruyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.