Selamlar, oncelikle belirtmeliyim ki Age of Empires 2 HD Edition'a sahibim Steam'dan satın aldım.
Cevap aradığım sorular crackli hali icindir.
Kendi bilgisayarımda crackli halini kurup actığımda "Uygulama duzgun olarak başlatılamadı (0xc0000022)."
gibi bir hata alıyorum. Windows Guvenlik Duvarı'nı kapatıp da yuklemeyi denedim gene aynı hatayı verdi. Cozumunu biliyorsanız cok mÂkbule gecer.
Bir diğer sorum ise bu crackli halinde LAN uzerinden oyun actığımda diğer bilgisayar goruyor fakat bağlanmaya calıştığında "Unable to Connect" hatası alıyorum. İki bilgisayarda aynı Wifi 'a bağlı fakat surekli aynı sorun cıkıyor.
------------------------------------------------------------------------------
Selam, sorunun cozumunu buldum başınıza gelirse diye bırakıyorum buraya,
(0xc0000022) Hatasının Cozumu (Laptop / Windows 10) : Arama yerine Windows Ozelliklerini ac veya kapat yazıyoruz. Burada "Eski Bileşenler" diye bir dosya var bunun solundaki artıya basıyoruz hem dosyanın hemde icindeki "DirectPlay" e tik koyuyoruz ve tamam deyip cıkıyoruz.
(0xc0000022) Hatasını cozdukten sonra "Grafik sistemi başlatılamıyor direcdraw" tarzı bir hatayla karşılaşırsanız Age of Empires 2 exe'sine sağ tık > ozellikler > uyumluluk sekmesinde "640 x 480 ekran cozunurluğunde calıştır" ı işaretleyip uygula diyoruz ve sorun halloluyor.
Unable to Connect hatası ise internet hızınızla alakalı sanırım. Şu anda o hatayı almıyorum ^^
İyi eğlenceler.
Age of Empires 0xc0000022 ve Unable to Connect Hatası
Oyun Dünyası0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Age of Empires 0xc0000022 ve Unable to Connect Hatası