Merhaba arkadaşlar bu gun sizden orta cağda gecen hikayeli bir oyunu tavsiye istiyorum. Arkadaşlar biliyorsunuz gunumuzde gercekten orta cağ diyebileceğimiz deneyimi yaşatabilen oyun sayısı ne yazık ki azdır.

Aradığım Şeyler:
Gercekci Savaş Mekaniği. Goz Alıcı Grafikler. Buyuk Ordular Kurup Yonetmek (Kesinlikle tepeden baktığımız gibi değil. Hem oyunu goreceğiz hem emir vereceğiz Mount and Blade gibi.) Bir Krallığa Kral Olmak. Şehirleri Yağmalamak. Gemi Kullanmak. Gemi Savaşları. Yan Gorevler. Karakter Geliştirme. Kendi Silahımızı Uretmek Dukkan Satın Almak Bir Şeyler İnşa Edebilmek (Şehir, Koy, Depo, Dukkan, Kışla. vs ) Elciler Ulaklar vs Diplomasi Cevre Detaylılığı (hayvan kedi kopek vs) Hikaye. Turkce Destek. Kısaca aradığım şeyler bunlar, pek kısa olmadı ama.

Oynayıp Bitirdiklerim:
Assassin's Creed 1 (2 kere) Assassin's Creed 2 (6 kere) Assassin's Creed Brotherhood (3 kere) Assassin's Creed Revelations (2 kere) Assassin's Creed 3 (5 kere) Assassin's Creed Libertion HD (3 kere) Mount And Blade 1.101 (Bu oyunun bir başlangıcı veya sonu yok hikayesiz.) Mount And Blade Warband (Bu oyunun bir başlangıcı veya sonu yok hikayesiz.) (Module System ile kodlarıyla da oynadım.) Mount And Blade Fire And Sword (Bu oyunun bir başlangıcı veya sonu yok hikayesiz.) Mount And Blade Viking Conquest (3 kere) The Oblivion Elder Scrolls 4 (Bunun tam bir Turkce yaması yok, prologu gecip zıplayıp calıp durdum ve sonuc bu ne boyle oldu) Sonuc olarak bunların suyu cıktı.