Arkadaşlar oncelikle herkese hayırlı cumalar. The Lord of the Rings - The Rise of the Witch-king oyununu uzun zamandır oynuyorum fakat şu cozunurluk sorununa bir cozum bulamadım. Normalde 1366x768 cozunurlukte oynamam gerekiyor ama resimden de anlaşıldığı uzere 1024x768 cozunurluk oluyor en fazla. Ve daha da kotusu oyun ustten basık gozukuyor. Ben oyunun kodlarını falan kurcaladım hatta heroların canını vs. de değiştirdim fakat bundan oncede bu sorun devam ediyordu yani kodlarını kurcalamış olmam bir şey fark ettirmiyor. Ama ben yine de oyunun kodları icerisinde her hangi bir cozunurluk kısıtlaması falan goremedim. Acaba kodlarda ben mi goremedim boyle bir ayar. Bu arada kodlarda oyunun ultra high-high-medium-low-very low ayarlarını buldum ama orada da yok bu cozunurluk ayarı.

Arkadaşlar resimleri biraz yukarıdan cektim ama bunun ustten basık olmasıyla alakası yok. Neden oyle yaptın diyecek olursanız; Laptopumun ekranı IPS olmadığı icin karşıdan cekince ekranın ust tarafları siyah gozukuyor. Bunu onlemek icin hafif yukarıdan cekmek zorunda kaldım.