Ozellik puanları;
Guc icin +2 Ceviklik +1 Zeka ise +1 olsun Beceri puanları;
Demir vucut +1 Guclu germe +1 Atletizm +1 Atlı okculuk +1 Yağma +1 İkna ise 1+ olsun Huner puanları;
Tek elli silahlar +4 Cift elli silahlar +3 Okculuk ise +3 yapıyoruz Şimdi ise isimde sıra isimde isim onemli değil ama eğer uyumlu olsun diyorsanız;
-Kırım icin; mirza+sizin isminiz
-İsvec icin; kral+sizin isminiz
-lehistan icin; kumandan+sizin isminiz
-kazak icin; albay+sizin isminiz
-Ruslar icin; prens+sizin isminiz
Artık karakteriniz hazır olduğuna gore cmont ve diğer 2 agasını kurtarmaya gidiyoruz. At icin asma kilidi kırıyoruz vs. Bunları yaptıktan sonra zamoshye'ye en yakın olan Bryansk Kalesi'ne gidiyoruz lorddan ozel gorev istiyoruz. Bizden muhhimmat istiyorlar ilk once handan adam alıyoruz (koylerdeki ucuz ama handan aldıklarımızla yarışamaz bile).
Biz goturuyoruz beğenmiyor kervan kesmeye gidiyoruz (Dikkat, kervanı kesmeden once F12 yapın kayıt alsın).
Buradakilerle savaşıyoruz ilk denemede gecemeyebilirsiniz kaydetmeden cık yapın oyle bir şey olursa geri aynı carınızla tekrar girin.
Savaştan sonra her şeyi yanımıza alıyoruz.
Hangi milletten tarafsanız o milletin duşmanlarının koylerini yıkıyoruz (ben Kırımların tarafındayım harita modundaylen "Q" tuşuna basıp taraflardan Kırım'ı secip acıklamanın en altından baktım)
Her koy yıktığımda benim tarafım Kırım olduğu icin en yakın Kırım Kalesi/şehrine gidip yağmalamadan aldığım malzemeleri satıyorum (ne kadar yağma beceriniz varsa o kadar iyi yağma yaparsınız) .
Sonra o hangi millete duşmansanız kervanlarını devriyelerini surekli kesin (dikkat edin ordunuz onlardan fazla olacak) .
Artık kendi carınızı kurma zamanı duşman olduğunuz milletin kalesi/şehrini almadan once muhendisliğinizi kasın, kuşatırken merdiven kullanın ve ordunuz en az 60 kişilik olsun. Cok OP bir taktik, video olarak aşağıda bulabilirsiniz.
Rehberimiz burada sonlanmıştır. Şuralara değinmeden gecmeyeyim, adam alacaksanız leh paralı suvari alın ve bulabilirseniz doğu palası alın. Yay kullanın, cift elli kılıc alın ki ozellikle kale saldırılarında cift elli kılıclar sizi 1-0 onden başlatıyor. Sadece savaşırken cift elli kılıc kullanın, koşarken palaya gecin. Cift elli silah bulana kadar huner puanını yukarıda yazdığım gibi basın surekli. Cift elli bulduktan şu şekilde basın;
Tek elli; +3 Cift elli; +4 Okculuk; +3 Unutmadan kontroller de şu şekilde;

lv_0_20220813155656_compress MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
4 saattir uğraşıyorum, bi' beğeni atarsınız.