Merhaba arkadaşlar ben 5 yıldır Minecraft oynuyorum bayağı profesyonelim son zamanlarda Herobrine adını cok duyuyoruz merak edenler icin bu Herobrineyi anlatacağım.

Herobrine nedir, kimdir?

Bir rivayete gore Brine Minecraft'ın kurucusu olan Notch'un olmuş kardeşidir. Notch Brine'nin anısı olarak bu mobu yarattığı soyleniyor yani Herobrine.

Nerede gorulur?

Herobrine'yi sadece Alpha surumunde gorebiliriz. Alpha'dan sonra kaldırıldı fakat bir mod ile gorebiliriz ama modsuz gormekte mumkun. Oyunda Peaceful modda iken F3'e basın. Cıkan grafikte cizgiler tavan yaptıysa Herobrine sizi zor gorebileceğiniz bir yerde izliyordur. Başka nasıl bulabiliriz derseniz Karanlık bir mağara,Mineshaft,Kanyonda vb karanlık yerlerde, Muzik kutusuna 11. disk yani Kırık diski koyarsanız sisli bir yerde Herobrine mutlaka gorulur.

Başka bir surumde geri gelme ihtimali var mı?

Minecraft'ın 1.6.2 surumunde Herobrine dahada vahşileşmiş bir şekilde oyuna eklendiği soyleniyor. Ama kanıtı yok. Sadece soylenti.

Nasıl oyundan silebiliriz?

Başlat>Calıştır>%appdata%>.minecraft klasorunu iyice arayın hb diye bir dosya gorurseniz mutlaka silin eğer bulamadıysanız ve Herobrine'yi gorduyseniz Minecraft'la alakalı her şeyi silip oyunu yenden yukleyin save lerin hic birini yedeklemeyin her şeyi ama her şeyi silin ve Minecraft'ı baştan yukleyin.

Oyunda Herobrine olup olmadığını başka nasıl anlayabiliriz?

Gezerken beyaz gozlu Koyun, İnek, Tavuk gorurseniz Herobrine oyunda vardır.

Evet arkadaşlar anlatımım bu kadardı yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.. İyi gunler