Turkce Yamayı İndirmek İcin Tıkla
OpenIV İndirmek İcin Tıkla
Virus Total Sonucu

Ceviri Ekibi:
Techno Game

Oğuz Gursel.
Ayca Oğut.
Nurullah Aktaş.
Halil Yetkin.
Doğukan Ozuturk.
Furkan Akbaş.
Kaan Ucar.
Gokhan Ucar.
Ali Ekber Ağzıbuyuk.
Enes Cakır.
Kerim Can Ulusu.
Murat Gencoğlu.
Alican Sağlam.
Batuhan Gengonul.
Berker Atak.
Enes Kaşıkcı.
Kaan Karaaslan.
Kuzey Berat Osmanağaoğlu.
Mert Mesut Demir.
Mete Alkan.
Bilal On.
Cem Gullu.
İnan Madak.
Murat Kuvvetli.
Mehmet Eray Nalbantoğlu.
Ertan Yıldırım.
Doğa Can Yanıkoğlu.
Mervan Savğa.
Suleyman Selcuk Sevim.
Yusuf Ciftcibaşı.

Ceviri Durumu:

Alt yazı: %100
Menu: %100
Oyun İci Etkileşimler: %100

Kurulum:

Adım 1: Open IV programını indirin ve bilgisayarınıza kurun.

Adım 2: Open IV programını yonetici olarak calıştırın ve GTA V'in “Windows” platformunu secin. GTA V'in bilgisayarda kurulu olduğu dizini secin.

Adım 3: Program acıldığında, yukarıdaki menuden “Tools” sekmesine gelip “Asi Manager” seceneğine tıklayın ve Asi Loader ile Open IV.ASI dosyalarını Install tuşuna tıklayarak kurun. Bunlar yeşile donunce kurulmuş olacaktır ve bu sekmeyi kapatın.

Adım 4: Tool sekmesine tekrar gelip “Package Installer” seceneğine tıklayın. İndirmiş olduğunuz “.oiv” uzantılı yama dosyasını secin, “Install“a tıklayın. Ekrana iki secenek geldiğinde “mods folder” seceneğini secin.

Adım 5: Kurulum bilgisayar hızınıza gore birkac dakika surecektir. Kurulum bitince cıkan sekmeleri ve programı kapatıp oyunu Turkce oynamaya başlayabilirsiniz.

NOT 1: 4.9 MB boyutundaki bu kurulum dosyası ile 8 GB boyutundaki bir setup dosyasından kurtulacaksınız. Aynı zamanda oyuna ait cevirmiş olduğumuz tum dosyalar bilgisayarınıza otomatik olarak kurulacaktır. (Hikaye, Online Mod, Tum Update ve DLC'ler)

NOT 2: Yamayı kaldırmak isterseniz “mods” klasorunun adını “mod” olarak değiştirmeniz veya silmeniz yeterlidir.

Turkce Yamadan Goruntuler:

Turkce Yama Fragman:

Turkce Yama Kurulum: