Ekibim dağılalı 1 yılı aştı benim denemediğim oyun yok ama yine de kenarda koşede kalmıştır diye Online oyun tavsiyelerinizi bekliyorum, benim size tavsiyelerim ise şoyle sıralayayım ayrıca oyun onerilerinde Metin 2, LoL, DotA goruyorum arkadaşım bunları bilmeyen yok zaten neden aynı oyunları ısıtıp ısıtıp sunuyorsunuz insanlara?
Blacklight: Retribution ısı algılayıcı ile duvarın arkasını gorme kendi silahını istediğin gibi duzenleme vs ile şu an indirmeyi planladığım oyundur. Planet side 2 1000 vs 1000 gibi tum serverin bir haritada savaştığı 3 farklı ırkın amansız mucadelesini anlatan teknolojik sayılabilecek bir donemde oynadığımız oyundur ucak, tank bircok arac var yazıma bakmayın bence bir videosunu seyredin yani nişan alıp karşıya bakınca 150-200 kişinin savaştığını gormek ayrı bir zevktir. War Thunder - tank, ge mi, ucak kullanarak PVP ağırlıklı savaştığımız oyun PvE'de var tabii ki Word of Tanks aksine tanklar bilerek ağırlaştırılmamış oyun daha seri ve gercekcidir WOT'da can ile oynuyorsun bence sacma bunda ise mesela nişancı oldu ateş edemiyorsun yedeği gecene kadar oyle guzel bir oyun kritik bolgelere ateş ederek tatmin edici bir hissiyat veriyor WOT'un aksine. Battlefield 4-1-5 anlatmaya gerek yok goruyorsunuz
Arkadaşlar sizin de onerilerinizi bekliyorum lutfen. MMORPG ve strateji dışında her tur Online oyun onerisine acığım. Beraber oynamak isteyen orta seviye sistemli arkadaşlarda eklerse sevinirim. (Orta seviye dedim cunku duşuk sistemleri arkadaşları kırmamak icin aylardır pixel pixel oyun oynuyorum artık gına geldi bunu yanlış anlamayın)