Olumden mucize kurtuluş Hindistan'da meydana gelen inanılmaz trafik kazasında, otobusteki gencin başına demir cubuk saplandı.

Alnından girip, cenesinin sağ altından cıkan demir cubuk, operasyonla cıkarıldı. Manish Rajpurohit(18) adlı oğrencinin olumle randevusunu sadece bir kac milimetre engelledi.

Hindistan'da yaşanan inanılmaz trafik kazasının ardından olumden kılpayı kurtulan Manish Rajpurohit, "en şanslı" ilan edildi. Andre Pradeş eyaletinde otobuse bindiğinde kısa bir sure sonra başına geleceklerden habersiz Rajpurohit, biranda olumle burun buruna geldi. Kamyonun, otobuse carpması sonucu demir cubuk, alnına saplandı; bedeni de koltuğa sıkıştı kaldı. Olay anını anlatan Rajpurohit, "Başıma saplandı ve beni de koltuğa yapıştırdı. Orada sadece bağırabildiğim kadar bağırıp, 'yardım edin' cığlığı attım" dedi.

Saatler suren acılı bekleyişin ardından kaza yerine gelen yardım ekipleri, talihsiz genci bulunduğu yerden cıkarıp hemen en yakındaki hastaneye kaldırdılar. Ancak orada da Rajpurohit'i bekleyen bir talihsizlik vardı. Doktorlar bu duruma mudahale etmelerinin mumkun olmadığını soyledi. Ambulans Bangalore'daki bir başka hastaneye yoneldi ve hemen ameliyata alınan Rajpurohit, başındaki cubuktan kurtuldu.

Operasyonu gercekleştiren doktor, genc oğrencinin hastaneye geldiğinde bilincinin acık olduğunu ve kendisine ilk olarak, "Başımdaki şu kanlı şeyi al dedi. Beyninin zarar gormuş olmasına karşın boyle bir tepki verebilmiş olması gercekten ender rastlanan bir durum" acıklamasında bulundu.