Ankara'da garsonluk yapan genc kızın yolu kesen zanlı yada zanlılar, dovdukten sonra boğazını keserek oldurduler.

Ankara’da bir lokantada garsonluk yaparak kazandığı 15 YTL yevmiye ile ailesinin gecimine katkıda bulunan 21 yaşındaki Nesrin Korkmaz, dovuldukten sonra boğazı kesilerek olduruldu.

Ostim’deki işyerinden saat 20.30’da cıkan ve evine yaklaşık 500 metre uzaklıkta otobusten inen Korkmaz, Şukru Karanfil Ustgecidi’nden gectikten hemen sonra saldırıya uğradı. Once dovulen, arkasından da boğazı kesilen genc kız, surunerek yolun karşısında bulunan kahveye ulaşmaya calıştı. Kanlar icinde yerde yatan Korkmaz’ı fark eden bir taksici, genc kızı aracına alarak Ankara Hastanesi’ne goturdu.

Korkmaz, tum mudahalelere rağmen kurtarılamadı. Otopside, genc kızın yediği dayağın etkisiyle ic kanama gecirdiği, boğaz kesiğinin 4 cm. olduğu belirlendi. Talihsiz kızın cantasının bir sapının kopuk olduğunu goren dedektifler, olayın gasp ya da kapkac amacıyla yapılmış olabileceği ihtimali uzerinde duruyor. Cinayetle ilgili olduğu kuşkusuyla sekiz kişi gozaltına alındı.

Nesrin Korkmaz’ın babası Osman Korkmaz, olay gecesi kızını cep telefonundan aradığını belirterek, "Ne zaman geleceğini sordum. ’Yeni cıktım. Otobuse biniyorum. Bir saate kadar evde olurum. Yemeğe bekleyin’ dedi. Sofrayı kurduk, beklemeye başladık. Komşumuz acı haberi verdi. Eşim, yedi yıl once gecirdiği beyin ameliyatı yuzunden yatağa mahkum. Kızım okulu bırakarak hem annesine baktı, hem de calışarak eve destek olmaya başladı. Her şeye rağmen mutlu bir aileydik. Katilin bir an once yakalanmasını istiyoruz" dedi.

Cinayet burada işlendi
Nesrin Korkmaz, otobusten indikten sonra Şukru Karanfil Ustgecidi’nden yolun karşı tarafına gecti. Tam o sırada saldırıya uğrayan Nesrin Korkmaz, saldırının ardından yaklaşık 50 metre surunerek yolun karşısındaki kahveye ulaşmak istedi ancak başaramadı.