Merhabalar Arkadaşlar,
Arkadaşlar 2 Sene Once Bir Kasa Aldım Ve Aldığım Sene Bilgisayar Windows 7 32 bit Kuruluydu. Crysis 2 kurmuştum. Abi Crysis 2 de hic donma problemim yoktu yani o zaman bilgisayarlardan pek de anlamıyordum abim almıştı kasayı. Cok iyi şekilde oynuyordum aşağı yukarı oyunun ayarları ile bile oynamamıştım. 20 fps cok rahat alıyordum. Sanıryorsam yuksek ayarlardaydı oyunda herhalde ama hic donmuyordu ve oyunu 2 gun boyunca oynamıştım ve zevk almıştım. Aradan 1 yıl gecti dedim 32 bit te iken performansı arttırayım 64 bit yapayım daha fazla ram olur dedim attım, crysis 3'u indirdim. Abi inan 2 fps low ayarlarda 13 fps alıyor. Dedim herhalde bilgisayarımın ozellikleri kotu bu oyun gelişmiş dedim bari dedim crysis 1 i indirim yeni kasa toplayana kadar. Onu da indirdim yuksek ayarlarda 8 fps alıyor ve acayip şekilde donuyor. Siz ce Kasması Normal mi
Buyur Ozellikleri:
AMD Athlon(tm) II X4 640 Processor(4 Cekirdek) 8 Gb Ram 500 GB Harddisk C Disk 200 D Disk 250 Gb Windows 7 64 Bit AMD Radeon Hd 5450 512 Mb 128 Bit Toplam Kullanabilir Bellek 4351 Mb Ayrılmış Grafik Belleği 512 Mb Anakart Asrock N68 S3 UCC 1600 MHZ
64 Bitten 32 Bite Mi Cevireyim Şimdiden Onerileriniz İcin Cok Teşekkur Ederim.
Hd 5450 Oyunlarda Kasma Sorunu
Oyun Dünyası0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Hd 5450 Oyunlarda Kasma Sorunu