(Oncelikle bunu bir inceleme olarak duşunmeyin cunku oyunu bitiremeden sildim. Nedeni de konu icerisinde yazıyor. Konuyu acma amacım hem kendi duşuncelerimi yansıtmak hem de sizin duşuncelerinizi duymak. Belki yapımcı konuya denk gelir ve beğenmediğimiz tarafları duzeltmeye cabalar.)
Bu sefer de Call of Duty ve Battlefield'dan cakmışız. (!)
Şaka bir yana oyun ilgimi cekti ve Steam'den 40 TL civarına aldım. 1.5 saat sonra iade ettim cunku acayip bir optimizasyon sorunu vardı oyunda. En duşuğe cekince bile FPS cok duşuk ama ondan daha kotu olan şey en duşuğe cektiğinizde oyun pixel art bir oyuna donuşuyor. Pikselleri sayabiliyorsunuz o derece. Onun dışında karakter modellemeleri, yuz animasyonları, ağız senkronu falan bayağı kotu durumda. Seslendirme olarak Turkce ve İngilizce 2 dil var genel olarak cok kotu olduğunu soyleyemem fakat bazı karakterlerin o kadar ruhsuz okunmuş ki metni yeter artık sus be adam dedirtti. Oynanış ve grafiklere gelirsek (en yuksek grafiklerden bahsediyorum) tek kişinin yaptığı bir oyuna gore fena sayılmaz. Boyle diyorum cunku Bright Memory oyununu oynayan varsa tek başına da AAA kalitesinde oyun yapılabileceğini gormuştur. Yine de tamamen bitirmediğim icin fazla yuklenmiyorum, ama bu haliye ortalamanın altında bir oyun. Umarım gelen guncellemelerle oyun gelişir ve eksikler giderilir. Şu anlık en buyuk eksikleri bence berbat optimizasyon, iğrenc ve seslendirme ile alakasız yuz animasyonları ve ses efektleri. Fiyatı da biraz daha uygun olabilirdi.
Turk yapımı FPS oyunu Maroon Berets 2030
Oyun İncelemeleri0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun İncelemeleri
- Turk yapımı FPS oyunu Maroon Berets 2030