Merhaba!
Steam yaz indirimleri geldi ve hala aklımda ne alacağım hakkında bir fikir yok. Bu yuzden size danışacağım. Yardımlarınız icin şimdiden teşekkurler.
PUBG almak istemiyorum, GTA V gecen sene 59 TL iken bu sene 85 TL olduğu icin alasım yok. Hayatta kalma istemiyorum. 2D istemiyorum. Sistemim kaldırır merak etmeyin. Mumkunse 100 TL uzeri olmasın. 5-6 kucuk oyun yerine sağlam 2-3 oyun olması daha işime gelir. Turkce dil desteği veya Turkce yamasını bulabileceğim bir oyun istiyorum. Biraz korkağımdır, fazla korkunc olmasın lutfen. Hikayesi iyi oyunları tercih ediyorum. Oyun paketi olabilir. DLC dahil paket olabilir. Grafikler taş devrinden kalma olmasın lutfen.
Dying Light, The Long Dark, Rocket League, The Witcher 3: Wild Hunt, Batman: Arkham City, Portal 2 onerdiler. Bu konuda şunları diyeyim:
The Long Dark: PintiPanda TV uzerinden bir kısmını izledim ve bir zaman sonra sıkacağını duşunuyorum.
Rocket League: Devri gecti artık oynanmaz diye duşunuyorum.
The Witcher 3: Wild Hunt: Oyunu cok ovduler ancak onceki oyunlarını oynamadım, oynamadığım icin hikayeyi bilmiyorum. Hikayesiz oynayamazsın, anlamazsın dediler.
Dying Light: Turkce dil desteği var ve sevilen bir oyun. Hikayesi biraz kotu ve az da olsa korkutucu. Bir zaman sonra sıkar diye duşunuyorum. Almayı planladığım oyun bu.
Batman: Arkam City: Fazla buglu dediler ama onerirseniz alırım.
Portal 2: Kesin alacağım. Portal 1 oynamadım, oyunu umarım anlarım.
Okuduğunuz icin teşekkurler! Cevaplarınızı bekliyorum.
Dipnot: İlk defa konu acıyorum. Hatalı actıysam kusuruma bakmayın.
Dipnot 2: Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Steam Yaz İndirimlerinde Alınması Gereken Oyunlar
Oyun İncelemeleri0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun İncelemeleri
- Steam Yaz İndirimlerinde Alınması Gereken Oyunlar