Bugun sizlerle The Walking DeaD Episode 3 incelememi paylaşacağım.

Kenny ve Lee , icinde kaldığımız eczanenin icindeki erzakları almaya gidiyorlardı,arada sohbet ettiler.Oraya cıkmak cok zor olmayacak, gibi gorunuyordu, Kenny cıktı,fakat merdivenide kırdı,Lee arkadaki yonetilebilen aracın ipini tırın dorsesinin,tekerine bağladı,Kenny onu tam cekerken,Lee yere cakıldı ve birden bir kız ve bir cok zombi dışarı cıkmaya başladı, Kenny zombileri oldurme,kız bizim yerimize zombileri oyalayacaktır, der.Lee'yi yukarı ceker ve eczanenin icine girerler, erzakları toplamak icin kısıtlı zamanları vardır toplayabildikleri kadar topluyorlar, zombiler iceri girmeye başlıyorlar, biz de dışarı cıkmayı başarıyoruz. Hotele varınca Lily'e erzakları veriyoruz.Verdikten sonra, grubun lideri icin tartışıyorlar, ardından Lilly'le baş başa goruşuyoruz, bize aramızda bir hain olduğunu soyluyor , copun icinde bir el feneri bulduğunu soyluyor, dışarı cıkıyoruz ve Duck konuştuklarınıza kulak misafiri oldum diyor, araştırma da yardımcı olabileceğini soyluyor. İlk başta ciddiye almasakta, sonradan yardım edebileceğini soyluyoruz.Biraz araştırdıktan sonra el fenerinin camlarına rastlıyoruz ilgimizi cekiyor,ardından bir tebeşirle yapılmış bir x işareti, Duck tekrar geliyor, Lee biraz kızıyor,ardından Clementine'ye pembe tebeşirle x işaretini senmi cizdin diye soruyor. Clementine, hayır diyor ilgimizi cekiyor Duck, bizi cağırıyor pembe bir tebeşir ve tebeşir izi bulduğunu soyluyor,izler dışarı doğru cıkıyor, dışarda ızgaralık gibi bir yer var oranın icine bir cok ezrak konmuş,onları Lilly'e gosteriyoruz,o arada bizimkilerin hepsi dışarda esir alınmışlar,Lilly camdan dışarı cıkarken,Lee'ye adamları oyala ben vuracağım diyor, biraz ilerliyoruz, adamla konuşuyoruz, anlaşabiliriz diyoruz tam o sırada Lilly kafasından vuruyor Carley,silahı alıyor ve 2 tanesini vuruyor, kurşunu bitiyor bizde elimizdeki silahla o adamı vuruyoruz, o adam o sırada, tum arkadaşlarını cağırıyor 10, 15 kişi ve işin icine zombilerde karışıyor. Catışmaya başlıyoruz o arada Kenny karavanı calıştırmaya, calışıyor biz adamları vurduktan sonra Clementine,yanımıza geliyor ve kurtuluyor Katjaaya gelmesini soyluyoruz, biraz gec gelince zombi, Duck'un uzerine cıkıyor ve Duck'u ısırıyor.Herkez karavana koşuyor,Lilly'de hemen koşuyor ve geliyor karavana atlıyor.Karvan icin de tartışmalar devam ediyor , Katjaa bizi yanına cağırıyor, Duck'un ısırıldığını soyluyor karnını acıyor ve gosteriyor,ardından karavana bir zombi sıkışıyor, herkez aşağı iniyor,Lilly, haini soruyor, Lee ben yaptım diyor, fakat Lilly inanmıyor, Kenny zombiyi cıkarıyor,ve herkez arkasına donduğu sırada,Lilly,Carley'i tam kafasından vuruyor.Lilly'i gruptan atıyoruz veya kalmasını soyluyoruz kaldığını farzedelim,biraz ileride bir trenle karşılaşıyoruz yolumuz kapalı, treni calıştırmaktan başka caremiz yok,biraz araştırıyoruz icini,Ben bu aletin calıştığını soyluyor cunku frenin ışıkları yanıyor,tam kalacak bir yer buluyor,buralarda birinin yaşadığını anlıyorlar cunku bazı malzemeler var,bir şişe su buluyor onu Duck'a veriyor,karavanın icine giriyoruz ordaki kalemi alıyoruz tam o sırada Lilly ayağa kalkıyor ve Clementine'yi al , karavanla beraber burdan gidelim diyor, tamam veya hayır diyoruz,ama her iki turlude kacıyor karavanla beraber,ardından treni calıştırabilecek bir not defteri buluyoruz yırtılmış fakat arkaya yansıdığı icin kalemle cizince ortaya cıkıyor,orda yazanları uyguluyoruz,tam calıştırmaya calışırken trenin enkaz altında kalan,parcasını cıkarmamız gerek, trenin başka bir kısmında bir araba var onda bir zombi ve bir hayvan krakeri var onu alıyoruz,treni araştırıyoruz ve bir balta vb. aletler buluyoruz,onla trenin arka kısmını cıkarıyoruz ve o sırada bir adam karşımıza cıkıyor,eşyalarıma karıştınız mı diyor,biz sadece ordaki bir haritayı aldığımızı soyluyoruz,dışardakiler adamla tanışmışlar zaten ve herkeze şeker vermiş,Duck'a hayvan krakerini verdikten sonra, treni calıştırıyoruz,biraz ilerliyoruz, Duck'un ağzından kanlar cıkıyor, ağzını bezle temizliyoruz Katjaa,Lee'ye benim icin Kenny'e treni durdurmasını soylermisin diyor,Kenny'le kavga ediyoruz veya guzel bir dille durdurmasını soyluyoruz,Katjaa ve Kenny Duck'u oldurmeye karak veriyorlar,cunku artık bir zombiye donuşecekti,ormanın icine gidiyorlar o arada Clementineyle konuşurken,silah sesi geliyor Katjaa intihar ediyor veya,Kenny vuruyor ardından Duck'u,Lee veya Kenny olduruyor,yola devam ediyoruz Chuck,Clementine'nin sacını kesmelisin sacları cok uzun birde,silah kullanmasını oğretmelisin diyor,ardından vagona gecerken Ben,dur hepsi bendim diyor, erzak veren bendim diyor, ustune cullanıyoruz sonra bırakıyoruz, Clementine'nin sacını kesiyoruz, sonra silah kullanmasını icerdeki bazı şişelerle oğretiyoruz,orda bir icki şişesi goruyoruz ici dolu,onu Chuck'a veriyoruz,icerdekine sor oda icermi diye soruyoruz,Kenny gidiyor,biz de o arada ordaki haritayı alıyoruz,sonra Clementine'nin yanına gidiyoruz,annesi ve babasıyla bi ara Savannah'ta March Hotele gittiğini soyluyor, plan yapıyorlar , ardından karşılarına bir enkaz cıkıyor,bir benzin tırının arkası,yukarda bir kac kişiyle karşılaşıyoruz isimlerinin,Omid ve Christa olduğunu soyluyorlar,ardından o benzin tırının arkası icin hep beraber bir cozum arıyoruz, ileri taraftaki,tren istasyonuna gidiyoruz, kapılar kilitli fakat yukarsında Clementine'nin gecebileceği kadar bir boşluk var onu gondermek istiyoruz fakat,yuksek diyor ama orda kilidi acmayı başarıyor,iceri giriyoruz,ama bir telli yuksek bir yer var bu sefer,Clementine'yi ordan yolluyoruz bir anda bir zombi geliyor,kapıda kilitli hemen kilidi ver diyoruz,hemen kapıyı acıyoruz silahı alıyoruz,ve zombiyi vuruyoruz bu sefer Lee'nin arkasında 2 zombi cıkıyor,Lee olduruyor,Christa geliyor ve neler olduğunu felan soruyor,anlatıyoruz sonra orda bir kaynak makinesi buluyoruz onu alıyoruz,kaynak makinesi sızıntı yapıyor bir bant buluyoruz,onunla yapıştırıyoruz ve,kaynak makinesiyle kesmeye başlıyoruz yoldan yere duşecekken Omid bizi kurtarıyor, sonra biz Omid'i tutuyoruz bu sefer o kesmeye başlıyor ve kesmeyi başarıyoruz, ve o sırada yaklaşık 100 zombi gelmeye başlıyor merdivende enkaz altında kalıyor ve orda kalıyoruz Kenny treni calıştırıyor onun ustune atlıyoruz, Omid bacağından sakatlanıyor ve trenin ustunden duşuyor Christa,onu kurtarmak icin iniyor,ikiside koşuyor birini kurtarıyoruz,her halikarda ikiside kurtuluyor, ve Savannah'a varmak uzereyken,telsizden ses gelmeye başlıyor, sizi sabırsızlıkla bekliyorum...

Episode 3 Trailer

Episode 3'ten Goruntuler,

Umarım, beğenirsiniz.