Spoiler iceriyor, kusura bakmayın.
----Spoiler----
Arkadaşlar ben Black Ops II'yi oynarken gorevleri rastgele sectim. Teker teker gorevi secmek yerine oyuna girdiğimde "Resume Story" dediğim de oluyordu, kendi kafama gore gorev sectiğim de. Bende oyun cok cabuk bitti. Belki 4-5 saat bile olmamıştır. Coğu gorevleri hic yapmadım ama oyun bitti. Maalesef yanlış secimlerimden dolayı galiba kotu sona eriştim. Cunku Menendez'in oyununa gelip Woods karakterini yonetirken uzerinde "Kill" yazısı duran kafasında torba olan adamı Menendez zannetim ve oldurduğumde cok gecti ve onun Alex Mason olduğunu fark ettim. Daha sonra Hudson, ben(Woods) ve Alex Mason'ın cansız bedeni ve bir cocukla Menendez bizi bir yere goturmuştu. Hudson'ı da oldurdu orada. Daha sonra ileri yıllarda gecen bolumde Rus olan Farid karakterini yonetirken Harper'ı vurmayarak akıllılık ettim ve Menendez Farid'i oldurdu. Daha sonra yine "Resume Story" ve rastgele gorevlerle devam ederken Section (David Mason) karakteriyle Menendez ve yanındaki beyaz saclı adamı(adını unuttum) oldurme şansım oldu. O adamı oldurdum ama Menendez' i oldurmek yerine yakaladım ve hapse attırdım. Maalesef daha sonra Menendez hapisten kactı ve Woods' un yanına gidip onu oldurdu ve olen kardeşi Josephina'nın mezarına gidip mezarını actı ve kendisiyle Josephina'yı ateşe verdi. Oyun boylece bitti ve eğlence sahneleri geldi; fakat eğlence sahnelerinde eğlenmedim cunku hikayenin boyle bitmesine acayip sinir oldum.
----Spoiler----
Black Ops II ile ilgili makaleleri okurken oyunun birden cok bitiminin olacağını gordum. Acaba kac tane bitişi var bilmiyorum. Aranızda bilen var mı ? Ayrıca gorevleri hangi sırayla ve nasıl yapacağımı da anlatabilirseniz sevinirim cunku dengesizce oynadım.
Black Ops II'nin kac tane sonu var ?
Oyun Dünyası0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Black Ops II'nin kac tane sonu var ?