Selamler herkese. Arkadaşlar oyunda bu problem mevcut. İlk kurduğumda Crack Fix yapmıştım acılmamıştı. Daha sonra sistem saatini 13.11.2012 ye aldım. Duzeldi, oyunu oynadım sorunsuz. Ancak oyunun yanlış hatırlamıyorsam, A.Mason ile Menendez'i yakalamaya calışırken bir yeraltı mutfağı gibi yere gidiyoruz. Sonra Woods bir kapıyı tekmeliyor, merdivenden yukarı cıkıyor. Haliyle bende gidiyorum sonra Woods 3 tane askeri hallediyor. Daha sonra Checkpoint kısmı geliyor ve oyun donuyor. Bir sure arkadan ses gelmeye devam ediyor, sonra masaustune gelip calışmayı durdurdu hatası alıyorum. Hepsini gectim oyunu tekrar acınca bolumun en başından başlıyor, buda haliyle biraz sinir ediyor adamı. Cozumu bilen var mı ?
Not : Oyun Skidrow'dan indirilmiştir. Crack Fix de Skidrow'un kendi cıkardığı Crack Fix'tir.
Guncelleme : Oyun duzeldi şu anda. Nasıl oldu donma yaşadığım yere gelmeden once, save yaptm. Sonrası kendisi duzeldi. Cozum arayanların umudunu boşa cıkartmış olabilirim ancak, bir cozum yolu olarak yeni bir Crack Fix cıkacaktır. O cıktığı zaman bu sorunlar da ortadan kalkacaktır.
Call of Duty Black Ops 2 oyundan atma sorunu
Oyun Dünyası0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Call of Duty Black Ops 2 oyundan atma sorunu