Oynanış:
İlk olarak soylemem lazım ki Nexuiz cok hızlı bir oyun. Oyle bekleyeyim, BF3'te ki gibi dakikalarca taktik yapayım olayı yok. Bu yuzden eğer oyunu alırsanız ilk olarak botlarla biraz antrenman yapmanızı oneririm. Yoksa benim gibi direk oyuna girip ust uste 5 defa oldurulebilirsiniz
Grafik:
Doğrusu bir Crysis 2'ye bir de Nexuiz'e bakınca Nexuiz'e "CryEngine 3 oyunu" demek gelmiyor icimden ama oyunun hızı yuzunden eksikliğini hissetmiyorsunuz. Eğer ben Nexuiz'in grafiklerini değerlendirecek olsam 7/10 derdim.
Oyun modları:
Pek fazla oynayamadım ama iki farklı oyun modunu deneyebildim. İlki klasik Deathmatch diğeri ise bir nevi bayrak kapmaca, karşı takımın bolgesinden bayrağı alıp kendi bolgene goturuyorsun. Ben bayrak kapmaca modunu daha cok sevdim cunku daha az oldum
Genel:
Nexuiz genel olarak guzel bir FPS oyunu. Ancak sadece multiplayer modu icin yapılmış bir oyun. Herhangi bir single player olayı yok. Farklı silahlar farklı yontemler katmış ancak yazıdaki gibi oyunun fazla hızlı olması yuzunden cok taktik geliştiremiyorsunuz. Benim oyuna olan genel notum 8/10.
Evet fotoğraf ve oyun ici videoda geldi