Onceliklikle kimsenin oyun zevki kimseyle uyuşmuyor camur atmanın alemi yok. Daha iyi onerileriniz varsa bekliyorum.
Not: Oyun fiyatları onceki indirimleri baz alarak listeleri hazırladım yani bi miktar fark illaki olacaktır.
Listem
-To the Moon: Muhteşem hikayesi ile internet olmayan bir akşam cerezlik bir oyun. Tahmin ettiğim fiyat 4,5TL
-Europa Universalis IV/Hearts of Iron IV : Yazın yuzlerce saat gommelik kult strateji oyunları. 15TL gibi bir fiyattan satılmış olmalarını bekliyorum.
-Rise of the Tomb Raider: Şuan 20. yıl kutlaması var. Yaz indirimlerinde devam edermi bilmiyorum ama fiyatı şuan 13,35TL
-Mortal Kombat X: Rise of the Tomb Raider gibi franchise şuan. Fiyatı 17,70TL
-Metro Redux Bundle: 2033 ve Last Light oyunlarını iceriyor. Ortalama fiyat 15TL
-Prison Architect: Mimari yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz hapishane yapma, yonetme oyunu. 12,5TL civarı fiyatı var.
-Gear Solid V: The Phantom Pain: Hideo Kojima oyunu. 30TL falan olur.
-SpeedRunners: 4 kişilik 2D parkur yarış oyunu. Arkadaşlar ile alınabilir. Ortalama fiyat: 6Tl
-This War of Mine: Savaşın kamera arkası desek yeridir. Ortalama 6 ila 12TL arası ( Eğer paranız varsa 2,10TL değerinde olan War Child Charity DLC'sini alıp savaş mağduru cocuklara destek olabilirsiniz.)
Şimdilik aklıma bunlar geldi ETS 2 gibi oyunları yazmaya uşendim. Dediğim gibi daha iyi onerileriniz varsa bekliyorum.
Steam Yaz İndirimlerinden Oyun Onerisi
Oyun İncelemeleri0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun
- Oyun İncelemeleri
- Steam Yaz İndirimlerinden Oyun Onerisi