Arkadaşlar Oncelikle Oyunlardaki Hatalar Konusunde Uzman Olmuş Durumdayım Sizinde Hatalarınızın Oldugu Oyunlarda Bana Danışabilir Yada Alttakileri Deneye Bilirsiniz. Vereceklerim Yontemler Ozellikle Battlefield 3, Call Of Duty Blak Ops ve MW3'erde Gecerli Olacaktır Cunku Bunlar Nazik Oyunlardır.. Başlıyorum...
Tum Oyunlarda Oldugu Gibi Sizinde Oyununuzun Sesi Cıkmıyordur. Gelin Buna Genel Bir Cozum Bulalım:
Cozum:
Başlat>>Denetim Masası>>Donanım Ve Ses>>Ses Ordan haporlere sağ tıklayıp ozellikler diyoruz. Ustten gelişmiş sekmesine gelip. Uygulamaların bu aygıtın oncelikli denetimini ele almasına izin ver. İşaretini kaldırıyoruz.
Oyunlardaki Uyumluluk Hatası
Bir Cok Oyunda Oyuna Tıkladıgınız Halde Giremezsiniz Bunun Nedeni Oyunun Pc Surumune Uygun Olmamasıdır. Bunu Duzeltmek İcin de Oyuna Sağ tık>Ozellikler>Uyumluluk>Windows Xp ( Sevicek Pack 3) Kaldırıp Windows 7 Yapiyoruz. Eger Vista İse Vista yapıyoruz. Alttan İse Yonetici Olarak Calıştırı Seciyoruz.
Oyunlardaki Ozel karakterler
Bildigimiz Gibi Oyunlara Girdikten Sonra Calışmayı Durdu Hatası Alırız. Bunu Duzeltirsek Bazen Oyuna Girebiliriz. Cozumu İse:
[h=1]Windows Veri Yurutme Engellemesine Program Ekleme[/h]
Eğer Bu Olmazsa Oyundaki Ozel Karakterleri Silin Mesala Battlefiled 3 teki TM İşaretini Bunlar İşe Yarar.
OYUNLARDA Kasma Sorunu
Oyun Acıkken Gorev Yoneticisi>İşlemler>oyunun işlemi ornegin (bf.exe.)>Sağ Click>Oncelik Ata : Yuksek Ardından Tekrar Sağ Click>Benzeşmeyi Ata> Sadece CPU-1 i işaretle Gerisinin Tikini Kaldır.
Oyunlarda Kimlik Sorunu
Bircogumuz C: Dolu Oldugundan D: Ye Kurarız Ancak Bu Buyuk Bir Hatadır. Oyunları Kesinlikle C: Ye Kurulmalıdır, Cunku D: ' de Oyunlar Acılmayabilir. Bunun Sebebi Format Atmamızdır. Ornek Verelim Battlefield 3 Oyun Windows 7 Uyumludur Ancak FOrmat Atıp Win 7 Kurmussunuzdur. İşte bu durumda oyunun işletim sisteminin kayıt defterinde yer alan ayarları ve C surucusune kopyaladığı ayarlar kaybolduğu icin Battlefield 3 Calışmaz.