Şimdiden sağol. İnsanlar Crysis 2 yi bende oyanamak icin can atıyor : ) . Bunda senin katkın cok fazla ben sadece para verdim ve senin dediklerini aldım
Crysis 2 multi girdiğimde bir kac mac sonrasında sadece ateş ederken pc kasıyor
Oyun Dünyası0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Crysis 2 multi girdiğimde bir kac mac sonrasında sadece ateş ederken pc kasıyor
-
16-10-2022, 03:30:22Crysis 2 yi single playerda Extrem oyniyabiliyorum sorunsuz ancak multi girdiğimde bir kac mac sonrasında sadece ateş ederken pc kasıyor. İlk oyunlarda sorunsuz oyniyabiliyorum ancak işte dediğim gibi bir kac mac sonrasında bu sorunla karşılaşıyorum. Ayarları duşurmeyi denedim ama o da en az "yuksek" var. Yani orta, duşuk falan secenekler yok. Bu iyi bişi galiba : ) . Ve zaten Crysis in yeni sorunu DC sorunu onu yaşıyorum ancak gamehosting serverlarında oyniyabiliyorum diğerleri atıyor oyundan. Ben razıyım buna da neden yavaşlama var anlıyamadım. Single'ı saatlarce oynadıgımda bu sorun olmuyor. Aklıma pc ısınıyor mu falan geldi ekran kartı falan ancak single da sorun yok ki. Ki zaten ekran kartım da HIS videoda soğutma konusunda HIS i onermiştin. Kasam da işte Dark Falcon 4 fanlı 600 dahili ama acaba ısınma sorunu mu var ?
Şimdiden sağol. İnsanlar Crysis 2 yi bende oyanamak icin can atıyor : ) . Bunda senin katkın cok fazla ben sadece para verdim ve senin dediklerini aldım