Dun sınıfta coğrafya dersin oğretmeniz gelmediği icin biz 4 erkek uzun eşek oynuyorduk. 10A olarak Diğerleri de izliyordu. Sanırım biraz fazla gurultu oldu.Biz ya mayın dememize rağmen mudur kendisi aynı zamanda coğrafya oğretmenimiz sınıfa girdi ve bizi o halde gordu.Cok kızdı. Eşekler demek uzun eşek oynuyordunuz! Şimdi elimden cekeceğiniz var felan dedi. Sonra bize dondu disipline mi gitmek yoksa benim vereceğim cezaya mı katlanmak istersiniz dedi. Bizde sizin vereceğinize hocam dedik.Sonra madem eşşek olmaya bu kadar meraklısınız o zaman 4 unuz de yatın sınıf eşeğe binecek dedi.Sonra biz 4 umuz yattık ben uzun boylu olduğum icin en arkadaydım eşeğin sınıftaki diğer arkadaşlarımız sırtımıza binmeye başladılar tabi biz ağırlığı taşımak zorundayız eğer cokersek disipline gideceğiz ... 10 tane erkek atladı sırtımıza tabi 4 eşek olduğumuz icin sıkış sıkış oldu benim sırtıma da 2 kişi bindi zaten kızları o sırada serbest bırakmıştı hocamız sonra sıra ben dedi ben de en sondaki eşek olduğum icin bana bineceğini anladım binecek dediğim adamda 110 kilo ya yakın belki daha fazla kocaman gobeği var yukselip bir atladı belime zaten sırtımda 2 tane okuz var oyle bir acı hissettim ki arghhhh diye istemsiz bir ses cıktı tum sınıf bana guldu yine de cokmedim tum gucumle kaldırdım geri ama o kadar ağırlığı taşımak zorundaydım cokemedim de nasıl cokeyim ben cokersem arkadaşlara da mahcup olacağım onlarında başını yakacağım taşıdım ama ağırlığın altında eziliyordum zaten binmesiyle once one sonra arkaya doğru hareket ettim.Sonra dedi ki ders sonuna kadar bizi taşıyacaksınız dersin bitmesine de 15 kadar vardı taşıdık mecburen ama en cok yuk tabi benim sırtımdaydı bu mudur bozuntusu bir de surekli hareket ederek iyice eziyordu bizi yukardıkilerin bir sağa bir sola hareketleri zaten bize ektra yuk oluyordu,canım cok yanıyordu.İşte sonra ders bitti felan bir daha okulda uzuneşek oynayıp gurultu yapmayacağınızı anlamışsınızdır heralde dedi aslında gurultuyu kızlar alkışları ile yapmasına rağmen cezayı biz cektik bir de adamın o gulen tavrı yok mu.Şu an hayatımda hic ağrımadığı kadar belim sırtım boynum ağrıyor sanki yamulmuş gibi tam bilemiyorum ama inanılmaz bir ağrı hissediyorum yine oburlerininki de ağrımışta benle kıyaslanamaz tabiki de kısacası baya ezildik kg ların altında

Ben şunu merak ediyorum bir oğretmenin boyle ceza verme hakkı var mı ? Bizi sucsuz olmamıza rağmen cezalandırdı. Zaten ingilizce oğretmenimizde biz erkekleri her gun şamarlıyor neredeyse en ufak yanlışımızda. Bu oğretmenleri kim eğitecek peki ? Erkeklere neden bu kadar ikili davranıyorlar apağır cezalandırırken hic acımıyorlarda kızlara bir daha yapma deyip geciyorlar kac kez şahit oldum buna bizim gunahımız ne ? ...