Merhaba, oyunu dun Steam'den aldım. İlk 5-10 dakika girip denedim ve oyunu sevdim. Ardından internette Turkce yama arayışına girdim. Fakat yama sayısı cok azdı, yarısından fazlası Call of Chernobyl oyunu icindi. Ben Turkce-Yama sitesinden yukledim. Yama yuklendikten sonra kurulum dosyasını actım ve bana surum sordu. Bende hangi surum var bilmiyordum, bu yuzden 1.005, yani oradaki en yuksek surumu sectim. Yama oyun dosyalarına yuklendikten sonra oyuna girdim fakat hata vermeden kapandı. Turkce yamayı da sildim ancak yine aynı sorun oldu. Ben de direkt oyunu sildim ve yeniden yukleniyorken bu konuyu acıyorum. Ufak bir araştırma ile oyunun Steam'deki surumunun 1.0006 olduğunu buldum. Bu surume uygun yama hic yoktu. Bazı yerlerde oyunu 1.005 surumune downgrade edip 1.005 yamasını yuklemeyi oneren kişiler vardı fakat nasıl yapıldığını cozemedim. Yama kurmanın başka bir caresi yok mu? Bilen varsa aydınlatabilir mi?
Edit: Az once oyun yuklendi. Fakat aynı hata var. Oyun acılıyor ve hicbir hata vermeden tekrar kapanıyor maalesef.