Arkadaşlar, daha once benzer konular acılmış fakat onların bana bir faydası dokunmadığı icin bunu acıyorum.

Bugun Steam'den The Walking Dead final sezonu aldım ve yukledim. İş Turkce yama kısmına gelince sorunlar başladı. Yuklediğim hicbir yama işe yaramadı. Bakın bir kısmı İngilizce bir kısmı Turkce demiyorum. Menu bile değişmedi. Language kısmında Turkce cıkmıyor tahmin edebileceğiniz gibi. Belki oyunda duzelir dedim ilk bolumu actım ama orası da İngilizce. Ne yaptıysam olmadı. İlk bolumun yamasını sectim, nereye cıkartacağız diye sorunca sadece "The Walking Dead Final Season" dedim, onun altında temp ve net diye iki secenek daha var ama onlara atmadım. İleri dedikten sonra halloldu, tamam oyununuz Turkce falan dedi, yamayı kapatıp oyunu actım ama oyunun o giriş ekranı dahi Turkce olmadı. Ne yaptıysam olmadı. Bir yerde hata yapıyorum muhtemelen ama bulamıyorum.

Oyunun klasorunde Turkce yama gorunuyor, yamayı kurunca archives diye bir klasor ve yamayı kaldır diye bir uygulama ekleniyor. Ama oyun Turkce olmuyor. Final sezonunu oynamam lazım.
Not: Diğer sezonları Steam'den almamıştım, oyunu hatasız oynadım yamayı da kurdum. Bunda sorun Steam kaynaklı mı acaba diye duşunmeden edemiyorum.