'Cubbeli Ahmet Hoca' ismiyle bilinen Ahmet Mahmut Unlu, 21 Aralık'ta Maya takvimine gore kıyamet kopacağı yonundeki iddialarla ilgili, "Ben daha once kıyametin kopmayacağını soylemiştim. Zaten kopmadı da" dedi. KAMUOYUNDA 'Karagumruk cetesi' olarak bilinen suc orgutune yonelik dava kapsamında tutuklu yargılanırken tahliye edilen 'Cubbeli Ahmet Hoca' ismiyle bilinen Ahmet Mahmut Unlu, 21 Aralık'ta Maya takvimine gore kıyamet kopacağı yonundeki iddialarla ilgili, "Ben daha once kıyametin kopmayacağını soylemiştim. Zaten kopmadı da" dedi.

Cubbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Unlu, ailesiyle birlikte bir dizi ziyaretlerde bulunmak uzere Isparta'ya geldi. Kaldığı otelde gazetecilere acıklamada bulunan Ahmet Mahmut Unlu, 7 Aralık'ta cezaevinden cıktıktan sonra ilk ziyaretini Isparta'ya yaptı. Cezaevi sureci nedeniyle İstanbul'dan ayrılamadığını anlatan Cubbeli Ahmet Hoca, "Biraz hava değişikliği icin geldim. 20 yıl once buraya gelmiştim. Ama tam olarak turbeleri, velileri ziyaret edememiştim. İcimde ukde vardı. Eğirdir'de Fatih Sultan Mehmet Han'ın hocası Abdulkadir Habibi hazretlerinin turbesi var. 28 kadar ehl-i beytten kıymetli zatların turbesi var. Oraları ziyaret ettik. Ayrıca kıymetli valimiz Memduh Oğuz ile 30 yıllık hukukumuz var. Onu da ziyaret ettik. Eğirdir'de ziyaretler yaptık. Başka ziyaretlerimiz olacak" diye konuştu.

Gazetecilerin Maya takvimine gore 21 Aralık'ta kıyamet kopacağına inanıldığını ancak kıyametin kopmadığını hatırlatılması uzerine Cubbeli Ahmet Hoca, "Ben daha once kıyametin kopmayacağın soylemiştim. Zaten kopmadı da" dedi.