Merhaba arkadaşlar,
Universite 4. sınıf İngiliz Dili ve Edebiyatı oğrencisiyim. Hem kendimi geliştirmek adına, hem de yakın gelecekte olası yabancı firmalarla iş imkanları icin onumun acılması adına bir ceviri calışması yapacağım. Aynı zamanda tez calışmamın tamamını oluşturacak olduğunu da belirteyim. Ureticisi Remedy Games, yayınlayıcısı ise Rockstar Games olan Max Payne 2 oyununun "resmi olarak" scriptine yani oyun ici metinlerine ulaşmaya calışıyorum. İnternet uzerinde bu metinleri buldum fakat tezimin yayınlanması halinde şirketlerden gelebilecek bir telif hakkı ihlali olursa bu durum beni, tez danışmanımı ve universitemi oldukca sıkıntıya sokacaktır.
Problem şu ki bu konu hakkında direkt olarak iletişim kurabileceğim, bana nasıl bir yol izleyebileceğimi soyleyebilecek bir şahıs bulamadım. Şirketin iletişim kısmında bulunan maillere de cevap gelmiyor. Ayrıca belirtmek isterim ki, yerelleştirme tekliflerine şirketlerin genelde sıcak bakmadığının bilincindeyim, bunu da kendilerine attığım mailde belirttim zaten, kendimi geliştirmek adına tamamen gonullu ve ucretsiz olarak yapacağımı soyledim.
Sizce nereden bu olayı cozebilirim, şirket calışanlarının maillerine ulaşma şansım var mıdır? Konu hakkında bilgi sahibi olan kişilerden tavsiyeleri bekliyorum.
Oyun yerelleştirmesi yapmak
Oyun Yamaları0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Hileleri
- Oyun Yamaları
- Oyun yerelleştirmesi yapmak