10 TL Altı Oyunlar
-Left 4 Dead 2 3,70 TL
-Portal 2 3,70 TL
-Garry's Mod 8 TL
-Don't Starve Together 9,60 TL Bu oyunu bir arkadaşınıza daha aldırırsanız cok eğlenceli olacaktır.
-Sniper Elite 3 9,80 TL Bu oyunu ne kadar beğenmesem de belki aranızda bu seriyi sevenler vardır ama hayal kırıklığı.
-Half Life serisi Butun oyunları 10 TL altında şu an. 1'den başlayıp 2. oyunun bolumlerini tamamlayabilirsiniz.
-Just Cause 3 6,75 TL Bunun fiyatı gercekten harika.
-Tomb Raider 5,24 TL Oynamadıysanız kesinlikle alın. Sistem gereksinimi de aman aman yuksek değil.
-Outlast 6,20 TL
-Euro Truck Simulator 2 9,75 TL Simulator ve araba, tır seven biriyseniz almanızı oneririm. Klavye yerine fare ile oynayın. Set yok ise.
-Fallout: New Vegas 5,94 TL
20 TL Altı Oyunlar
-The Long Dark 12.50 TL Sisteminiz kaldırıyor ise bu tarz bir oyunu beğenebilirsiniz.
-Rocket League 15.50 TL Kesinlikle alın.
-Human Fall Flat 12 TL Arkadaş ortamı var ise bu oyunu alıp gulme krizine girebilirsiniz oyun fizikleri gercekten iyi
-Outlast 2 12,25 TL Bununda fiyatı iyi ama beklentilerimi karşılamayan bir oyun.
-Sniper Elite 4 17,80 TL Serinin son oyunu. Bu biraz daha iyi.
-Ryse: Son Of Rome 6,25 TL Gercekten cok iyi bir oyun hele eski/orta cağ oyunları icin.
-Dead By Daylight 15.50 TL Arkadaş ortamı var ise kesinlikle alınmalı.
-Max Payne 3 10,85 TL Bana kalırsa kesinlikle alınmalı ama altını cizmiyorum size hoş gelmeyebilir.
-Mafia 2 12.25 TL Digital Deluxe Edition daha ucuz ve ekstrası var 11.80 TL Bu oyun belki kırpılmasa GTA'yı sollardı. DLC'leri iyi değil bu arada.
-SpeedRunners 15,84 TL Bu oyunda arkadaş ortamında guzeldir biz alıp oynadık kısa bir sure oyundan ben sıkıldım ve iade ettim buyuk ihtimalle mekaniklerine alışamadım.
20 TL ve Ustu Oyunlar
-PUBG 58,29 TL Bu oyunu almanızı onermiyorum ama listede olması gerek gibi cunku Battle Royale tarzını gundeme getiren oyun.
-Rainbow Six Siege 46,19 TL Bu oyun bildiğiniz gibi CS:GO gibi buyuk bir zam aldı. Başka sitelerde gift yoluyla daha ucuza bulabilirsiniz.
-GTA 5 84,50 TL Bana kalırsa bu oyunu hic oynamadıysanız kesinlikle almalısınız ben fazla onermiyorum ama oyun gercekten cok iyi hala populer. Arkadaşın varsa tadından yenmez.
-The Forest 21,44 TL Oyunu kesinlikle oynamalısınız arkadaşlarınızla.
-The Witcher 3 GOTY Edition 29,99 TL Boyle bir baş yapıtı kesinlikle oynamalısınız.
-Arma 3 33,99 TL Roleplay sunucuları gercekten kaliteli kendinizi asker veya oynadığınız rolde gercek gibi hissedebilirsiniz.
-Dying Light 23,99 TL Oynamadıysanız kesinlikle oynayın hem zombiler hem rakip koloniler hem de parkur iceren bir oyun harika.
-SCUM 24 TL Oyunu bilmiyorum ama optimizasyon ozurlusu bir oyundu ve birkac ay once baya bir videosunu gormuştum sanırım daha betada unutuldu bu arada betada mı onu da bilmiyorum.
-Call Of Duty 4 MW 24,50 TL Kesinlikle oynamadıysanız bu oyunun 1. ve 2.'sini oynayın.
Şimdilik onerilerim bu kadar. Tum sosyal uyelerinden oyun onerilerini bekliyorum.