Buyuk ihtimalle kış indirimleri bitene kadar boyle konular acılacaktır biraz yon gosterici bir konu olsun oyun eklemesi olarak kesinlikle sizde yapın. Kesinlikle alınması gerekenlerin altını cizeceğim tabii ki şahsi goruşum.

10 TL Altı Oyunlar
-Left 4 Dead 2 3,70 TL
-Portal 2 3,70 TL
-Garry's Mod 8 TL
-Don't Starve Together 9,60 TL Bu oyunu bir arkadaşınıza daha aldırırsanız cok eğlenceli olacaktır.
-Sniper Elite 3 9,80 TL Bu oyunu ne kadar beğenmesem de belki aranızda bu seriyi sevenler vardır ama hayal kırıklığı.
-Half Life serisi Butun oyunları 10 TL altında şu an. 1'den başlayıp 2. oyunun bolumlerini tamamlayabilirsiniz.
-Just Cause 3 6,75 TL Bunun fiyatı gercekten harika.
-Tomb Raider 5,24 TL Oynamadıysanız kesinlikle alın. Sistem gereksinimi de aman aman yuksek değil.
-Outlast 6,20 TL
-Euro Truck Simulator 2 9,75 TL Simulator ve araba, tır seven biriyseniz almanızı oneririm. Klavye yerine fare ile oynayın. Set yok ise.
-Fallout: New Vegas 5,94 TL

20 TL Altı Oyunlar
-The Long Dark 12.50 TL Sisteminiz kaldırıyor ise bu tarz bir oyunu beğenebilirsiniz.
-Rocket League 15.50 TL Kesinlikle alın.
-Human Fall Flat 12 TL Arkadaş ortamı var ise bu oyunu alıp gulme krizine girebilirsiniz oyun fizikleri gercekten iyi
-Outlast 2 12,25 TL Bununda fiyatı iyi ama beklentilerimi karşılamayan bir oyun.
-Sniper Elite 4 17,80 TL Serinin son oyunu. Bu biraz daha iyi.
-Ryse: Son Of Rome 6,25 TL Gercekten cok iyi bir oyun hele eski/orta cağ oyunları icin.
-Dead By Daylight 15.50 TL Arkadaş ortamı var ise kesinlikle alınmalı.
-Max Payne 3 10,85 TL Bana kalırsa kesinlikle alınmalı ama altını cizmiyorum size hoş gelmeyebilir.
-Mafia 2 12.25 TL Digital Deluxe Edition daha ucuz ve ekstrası var 11.80 TL Bu oyun belki kırpılmasa GTA'yı sollardı. DLC'leri iyi değil bu arada.
-SpeedRunners 15,84 TL Bu oyunda arkadaş ortamında guzeldir biz alıp oynadık kısa bir sure oyundan ben sıkıldım ve iade ettim buyuk ihtimalle mekaniklerine alışamadım.

20 TL ve Ustu Oyunlar
-PUBG 58,29 TL Bu oyunu almanızı onermiyorum ama listede olması gerek gibi cunku Battle Royale tarzını gundeme getiren oyun.
-Rainbow Six Siege 46,19 TL Bu oyun bildiğiniz gibi CS:GO gibi buyuk bir zam aldı. Başka sitelerde gift yoluyla daha ucuza bulabilirsiniz.
-GTA 5 84,50 TL Bana kalırsa bu oyunu hic oynamadıysanız kesinlikle almalısınız ben fazla onermiyorum ama oyun gercekten cok iyi hala populer. Arkadaşın varsa tadından yenmez.
-The Forest 21,44 TL Oyunu kesinlikle oynamalısınız arkadaşlarınızla.
-The Witcher 3 GOTY Edition 29,99 TL Boyle bir baş yapıtı kesinlikle oynamalısınız.
-Arma 3 33,99 TL Roleplay sunucuları gercekten kaliteli kendinizi asker veya oynadığınız rolde gercek gibi hissedebilirsiniz.
-Dying Light 23,99 TL Oynamadıysanız kesinlikle oynayın hem zombiler hem rakip koloniler hem de parkur iceren bir oyun harika.
-SCUM 24 TL Oyunu bilmiyorum ama optimizasyon ozurlusu bir oyundu ve birkac ay once baya bir videosunu gormuştum sanırım daha betada unutuldu bu arada betada mı onu da bilmiyorum.
-Call Of Duty 4 MW 24,50 TL Kesinlikle oynamadıysanız bu oyunun 1. ve 2.'sini oynayın.

Şimdilik onerilerim bu kadar. Tum sosyal uyelerinden oyun onerilerini bekliyorum.