Herkese merhaba;

Kendim icin hazırladığım, yaklaşık 45 saatimi alan makine cevirisi Turkce yamadır. Oyundaki konuşmaların %99'unu cevirdiğime inanıyorum. Geri kalan skiller eşyalar arayuz gibi şeyler ingilizcedir. Makine ceviri olduğu icin yer yer anlamsız olsa da konuyu buyuk olcude anlayabiliyorsunuz.

Metinleri Excel ile acabilseydim belki 10 da biri surede de yapabilirdim.

Textleri kendisi duzenlemek isteyenler icin;

Kendiniz duzenleyebilmeniz icin gerekli program Visual Studio 2019 C++ (2 GB ucretsiz indirebilirsiniz) kullanarak text dosyalarını acabilirsiniz. Kullanırken kodlara zarar vermemeye dikkat etmeniz gerekmektedir > < gibi kodlarda eksiklik oyunu bozabilir. Actığınız dosyaları kapatırken hata olmamasına dikkat etmelisiniz (Visual Studio hataları sol aşağıda listeler).

Visual Studio kullanırken CTRL+h yaptığınızda acık tum sekmelerde arama ve değişiklik yapabilirsiniz.

Bu ceviriyi indirerek kendiniz ve topluluk icin daha iyi bir duruma getirebilirsiniz.

Henuz oyunu bu yama ile oynayıp bitirmedim. Yaklaşık 6 saat civarı oynadım şimdilik oyunu bozan bir sorun ortaya cıkmadı. Ve anlaşılabilir buldum.

Makine cevirisi olduğu icin asla mukemmel değildir. Benim gibi poe sevenleri icindir. Daha iyi duruma getirmek de imkanlarınız arasındadır.
Duzenleyecek arkadaşlar bu konu altından paylaşırsa daha iyi bir ceviriye ulaşabiliriz.

TR.rar drive.google.com

SteamsteamappscommonPillars of Eternity IIPillarsOfEternityII_Dataexportedlocalized

TR klasorunu localized klasorune atmanız yeterlidir. Oyuna girip ayarlardan turkish secmeniz gerekmektedir.

İyi oyunlar dilerim.