aol kayıt nasıl yapılır 2013 2014
aol kayıt tarihleri
Sevgili melekler, herhangi bir sebeple liseyi bitirememiş olabilirsiniz. Ancak hicbirşey icin gec değil. Eğer liseyi bitirmek istiyorsanız Acık Oğretim Liseleri sayesinde oğreniminizi dışardan okuyarak tamamlayabilir veya universite yolu acık olmak uzere devam ettirebilirsiniz. Nasıl mı? İşte 2013-2014 AOL kayıt bilgileri...

Acık Oğretim Lisesine Nasıl Kayıt Yapılır?
Yeni Kayıt tarihleri, Acık Oğretim Lisesi resmi web sitesinde yayınlanan iş takviminde belirtilen tarihler arasında başvuru şartlarını taşıyan vatandaşlarımız, Acık Oğretim Lisesine Yeni Kayıt yaptırabilirler. Acık Oğretim Lisesi Yeni Kayıt işlemleri tum Halk Eğitimi ve Mesleki Eğitim Merkezlerince yapılmaktadır. Yeni kayıt icin aşağıda sıralanan evrakları tamamlayanlar ilan edilen Yeni Kayıt tarihleri arasında bolgelerinde bulunan en yakın irtibat burosuna başvurarak kayıtlarını yaptırabilirler.
Yeni Kayıt Başvurusu İcin Gerekli Evrakları
1) İlkoğretim Okulu veya Ortaokul Mezunu Oğrenciler;
T.C. Kimlik No Beyanı,
Son altı ay icinde on cepheden cekilmiş ve 4,5×6 cm. ebadında bir adet vesikalık renkli fotoğraf,
İlkoğretim okulu veya ortaokul diplomasının aslı (diploması kayıp olanlar Diploma Kayıp Orneğinin aslı ile) ya da denklik belgesinin aslı,
Kayıt ucretinin yatırıldığını gosteren banka dekontunun aslı,
Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayardan alınacak yeni kayıt oğrenci raporu (Bu belge kayıt sırasında irtibat buroları tarafından hazırlanır ve oğrenci tarafından imzalanır).
2) Orta Oğretim Ara Sınıflarından Ayrılanlar;
T.C. Kimlik No Beyanı,
Son altı ay icinde on cepheden cekilmiş ve 4,5×6 cm ebadında bir adet vesikalık renkli fotoğraf,
Alan secmeli sınıf sistemi, sınıf sistemi ve kredili sistemden ayrılan oğrenciler, tasdikname ve Başarı Durum Belgesinin aslı, (Ek 2 belgesi)
Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayardan alınacak yeni kayıt oğrenci raporu (Bu belge kayıt sırasında irtibat buroları tarafından hazırlanır ve oğrenci tarafından imzalanır).
3) Yurt Dışında Oğrenim Gormuş Olanlar;
T.C. Kimlik No Beyanı,
Son altı ay icinde on cepheden cekilmiş ve 4,5×6 cm ebadında bir adet vesikalık renkli fotoğraf,
Eğitim Ataşeliklerinden veya İl Milli Eğitim Mudurluklerinden alınan kredisi ve toplam donemi yazılı denklik belgesinin aslı,
4) Acık Oğretim Lisesinde Kayıtlı Ancak; Oğrencilik durumu Silik Olanların Başvuruları

Kayıt ucretinin yatırıldığını gosteren belgenin aslı.
5) Acık Oğretim Lisesinden Tasdikname Alarak Ayrılanlar (Belgeli form c işlemi);
T.C. Kimlik No Beyanı,
Acık Oğretim Lisesinden aldığı tasdiknamenin aslı,
Kayıt ucretinin yatırıldığı gosteren banka dekontunun aslı,
6) Meslekî Acık Oğretim Lisesinden Tasdikname almış oğrenci:
T.C. Kimlik No Beyanı,
Mesleki Acık Oğretim Lisesinden aldığı tasdikname belgesinin aslı,
Acık Oğretim Lisesine kaydının yapılmasını istediğine dair dilekce,