Bilgisayarımdaki boş alan 32+97 GB. Aslında az değil ama oynamadığım oyunlardan kurtulmak istiyorum.
Oyunu bitirsem de daha sonra oynarım diye silmiyorum. Benimki de oyun istifciliği
Bu oyunlardan hangilerini silmeliyim? Benim icin secim yapmak cok zor.
Bilgisayarımdaki buyuk boyutlu oyunların listesi:
The Witcher 2 Enchanced Edition: Diğer Hikayeli oyunlarda zor gorevler olursa ve gecemezsem birkac gun boyunca bu oyunu oynuyorum. 22,3 GB Assassin's Creed III: Uzun zamandır oynamıyorum. Ama diğer hikayeli oyunları bitirdiğimde oynayacağım ve bitireceğim. Yani ben bu oyuna kafayı taktım. 16,7 GB Paladins: Ara sıra oynamak istiyorum ama oynayasım gelmiyor. Oyunu 3 kez silip yeniden yukledim oynamıyorum diye. 15,0 GB Sleeping Dogs: 1 aydır oynamıyorum. 2 DLC'yi bitirdim şimdi ana oyunu bitirmeye calışıyorum. 11,5 GB PixARK: Oyundan bıktım sayılır. Oyundaki yapılabilecek neredeyse her şeyi yaptım ve Oyunu 3 aydır oynamıyorum. Hatta hile bile yaptığım icin cok sıktı. 8,0 GB Rocket League: Ara sıra Ağabeyim'le oynuyordum. Uzun zamandır oynamıyorum. Belki bir ara oynarım diye bilgisayarımda tutuyorum. 6,9 GB PC Building Simulator: Ara sıra oynuyorum. 3,7 GB Not: Bu değerler TreeSize ile alınmıştır.