Cok ciddi bir şekilde okcu oynama fetişim var. Ozellikle elemental etkisi olan okculara bayılıyorum. Şoyle ornekler verebilirim.

Mesela Diablo 2. Bu oyunda oklarda ki boş slotlara takılan gemler hem eşyanın rengini değiştiriyordu hem de normal saldırılara bonus etkiler kazandırıyordu. Orneğin yavaşlatma etkisi.

Bu oyunu gunumuzde oynayamıyorum cunku grafikleri gozumu tırmalıyor artık.

Knight Online Chitin Bow 2005 yılının grafiklerine gore muazzam bir yaydı. Sırf bu itemi izlemek icin bile oyuna girerdim

Gunumuzde yine bu oyunu oynayamıyorum cunku PVP sistemi bozuldu P2W bir oyun oldu.

Yine Knight Online. Bu kez Enion Bow. Yine cok tatmin edici bir goruntu.

Enion Bow 2.

Dota 2 Traxex. Duz vuruşlarının yavaşlatma etkisinden en cok haz aldığım karakter.

Dota 2 oynayamıyorum cunku oyun yeni başlayan birisi icin gercekten cehennem. Eşleştirme sistemi cok kotu. Dota 2 icin gec kaldım maalesef.

Ve son olarak Ashe. Bu kadar orneğin icerisinde en zayıf en az haz veren karakter benim icin. Ama yine de fena gorunmeyen yayı ve kite yapmaya minikte olsa musade eden yavaşlatma etkisi ile bu kadar alternatifin arasında tek oynayabildiğim okcu bu.

Beğendiğim okcular bu şekilde arkadaşlar. Siz bana bunun gibi okcular oynayabileceğim bir oyun onerebilir misiniz? PVP olan bir oyun cok daha guzel olur. Canlıymış gibi hissettiriyor cunku.