Steam hesabımda 30 TL para var. Karttan 10 - 15 TL ekleyebilirim. Hangi oyunu almamı tavsiye edersiniz ? Acelem yok 1 2 hafta indirimleri bekleyebilirim.
Dizustu bilgisayar kullanıyorum. GTX 950M 2GB, 8GB RAM, i7 6700HQ işlemcim var. Aradığım oyun turleri ve ozellikleri;
Grafikli olmalı. Cok iyi olmasa da olur grafikleri. Uzun sure oynamak istiyorum, aylarca. Adventure ve atari oyunuymuş gibi olanları istemiyorum (Orneğin; Oxygen Not Included ve Fallout Shelter gibi oyunları istemiyorum) Ekranda cok fazla ışık, patlama olan oyunları sevmiyorum. O oyun turunun adını bilmiyorum ama ornek vereyim; Final Fantasy ve asya oyunları gibi oyunlar olmasın ekranda bir suru yazı kılıc izi silah izi cıkıyor hoşuma gitmiyor. PUBG ve Rocket League istemiyorum bilgisayarıma guvenmiyorum. Bende GTA 5 var, CS:GO var, ETS2 var, Mad Max var, Cities:Skylines var, XXLCity var, Anno 2205 var, Car Mechanic Simulator oyunları var, Demolish & Build oyunları var, Giant Machines var, For Honor var, Metro serisi var, Reigns var. Bu oyunlar dışında oyunlar olursa sevinirim. Şimdiden teşekkur ediyorum hepinize
30 TL'ye Steam'dan Oyun Onerisi
Oyun İncelemeleri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun İncelemeleri
- 30 TL'ye Steam'dan Oyun Onerisi