Spor Toto Super Lig'in 10. haftasında Galatasaray, Kayserispor deplasmanından 2-1'lik yenilgiyle ayrıldı. Macın ardından sarı kırmızılıların Teknik Direktoru Okan Buruk acıklamalarda bulundu:
İŞTE BURUK'UN ACIKLAMALARI:
6. deplasmanımız, hic kaybetmemiştik ilk defa kaybettik. İlk yarıda oynadığımız istediğimiz bir oyun değildi, dike oynayamadık, fırsat bulamadık. İkinci yarı rakip sahada oynadık, pozisyon bulduk onlar da buldu. Sonuc olarak istediğimizi yapamadık. Bitiricilik konusunda sıkıntı yaşıyoruz, bunu cozemedik. Yuksek toplarda iyi oynadılar. VAR yine maalesef, Turkiye'de sistem yine calışmadığını ortaya koydu. VAR hakemleri yeterli olduğunu duşunmuyorum. Biz hakemlerle uğraşmaktan yorulduk, art niyetli atamalar oluyor. Oyuncular ve taraftarların moralini bozmak icin yapılıyor. Artık art niyet arıyoruz. Uzatma dakikalarının yanlış verilmesi, oyunu durduran kaleciye kart verilmemesi, VAR sisteminin art niyetli ve sorunlu şekilde kullanıldığını duşunuyorum. VAR hakemlerinin sabitlenmesi, daha tehlikeli olmaya başladı. Cok iyi olmadığımızı soyledim, yeterli olmadığımızı soyledim ama hakemlerle ve VAR ile uğraşmaktan yorulduk. İnşallah hakemlerle ilgili bir adım atılır, hakemlerle ilgili mutsuzluğumuz devam ediyor.
Cok top kaybı yaptık, bu kadar kaliteli oyuncular varken bu kadar top kaybı yapmak bizim icin sorun oldu. 1 ayda 2 kere mac yaptık, milli ara oldu, bay gectik. Formumuzu koruyamadık, mac eksikliği yaşadık. Doğru şeyleri yaptığımız zaman uretkenlik sağladık ama bunlar kısa sureli oldu. Oyuncularıma da soyledim, onlara guveniyorum. Taraftarımız merak etmesin, ligin daha 10. haftası. Şampiyonluk yolundaki bir yara, ama bunu biz telafi edeceğiz. Bize guvensinler, aynı havayı yakalayacağız. Psikolojik olarak kazansaydık daha yukarıya cıkacaktık ama bugun olmadı. Daha cok calışacağız, iyi yerlere geleceğimizi duşunuyorum.
Kayserispor-Galatasaray macının ardından Okan Buruk acıklamalarda bulundu
Spor Haberleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Spor Haberleri
- Kayserispor-Galatasaray macının ardından Okan Buruk acıklamalarda bulundu