Okullar başlamadan once son kez bakıp tadını cıkarabileceğiniz oyunlardan bir liste yaptım. Hic olmazsa benim icin boyle oldu. Ve coğu oyun eski ve cok eski olduğu icin gunumuzdeki en kotu sistemlerde bile calışabileceğini duşunuyorum. Ayrıca cok eski olsa bile gunumuzdeki cozunurluklere uygun oyunlar sectim ozellikle.
Need For Speed Underground 2. Bence gelmiş gecmiş en iyi yarış oyunu olması ve gunumuze de olabilecek en uygun oyun olduğu duşunuyorum. Xbox 360 480P 30 FPS olması ve iyi optimize edilmemiş olmasından dolayı zamanında oynamadım ve 480p olması, gozlerimi ağrıtıyordu. Ancak bilgisayardaki surumu 14:9 1080p'ye kadar destek veriyor, 16:9 720p ye kadar da destek veriyor, ayrıca 120 FPS'ye kadar sıkıntısız calışıyor. BattleField 3 bence en guzel BattleField oyunu ve gunumuzde dahi hala oynayabiliyor. Hikaye modu artık cok kotu geliyor. Cok oyunculu modda ise oyuncu ve sunucu sıkıntısı biraz cekiliyor. Ancak oynanamayacak derecede değil. Tomb Raider (2013) anlatmaya pek gerek yok. 3. şahıs macera "vurucu" oyunu. Başlangıcta birazcık beklediğimi alamadım ancak git gide guzelleşmeye başladı. Kesinlikle oynanması gereken bir oyun. SOMA tek kelimeyle harika. Harika bir hikaye, harika atmosfer, Turkce dil desteği ile tek kelimeyle harika. Grafikleri 2017'nin başlangıcına gore ozellikle kaplama kalitesi bazı yerlerde yetersiz geliyordu. Korku bekliyordum ancak daha cok gerilim cıktı. Oyunun hikayesini biliyordum, keşke bilmeseydim. Ona rağmen yine harika bir etki bıraktı. Hikayesi cok iyi. Yani yazmaya devam edersem "cok iyi", "harika" dışında başka bi' şey diyemem. Forza Horizon serisinin ilk oyunu. Evet Xbox 360'a ozel bir oyun ancak gayet guzel bir yarış oyunu. Grafikleri, cozunurluğu, oynanışı hala cok iyi. Acıkcası 3. oyundansa ilk oyunu tercih ederim. Tek gozume batan şey 30 FPS calışıyor olması. Oynanışı gunumuzde cıkan coğu yarış oyunundan daha iyi geliyor bana. Kesinlikle bakılması gerek diye duşunuyorum Xbox 360 sahipleri icin. Dirt 3 bana hem Rally'yi oğreten ve sevdiren, hem simulasyon yarış oyunlarını sevdiren ve yine Xbox 360'ta oynadığım bir oyundur kendisi. Dirt 4'u kesinlikle denemeyin bile, eğer denedikten sonra kabız olduysanız Dirt 3'e gecin. Zaten o tarz oyunları seviyorsanız sevmeme gibi bir ihtimaliniz yok. Ayrıca Xbox 360'a ozel kucuk tatlılıklar yapmış bir oyundur kendisi. TitanFall 2 1. şahıs aksiyon oyunu seviyorsanız harika bir oyun. Hikayesi guzel, grafikler guzel, oynanış cok guzel, kısacası her şeyi ile ortalama ustu bir oyun. Cok oyunculuğunu bilmem ama tek kişiliği guzel. Bahsettiğim ture aclığınız varsa sizi tamamen doyuracak bir oyun. Quake Champions daha konuşmayı yeni oğrenirken Quake oynardım. Bedava olması dışında her şeyi gayet guzel. Ekledikleri yenilikler ise oyunu cok daha oynanabilir ve guzel yapmış. Bedava olmasına rağmen karakterlere guzel bir para harcayabilirim diyorsanız kusursuz tercih. Populer olmadığı icin olsa gerek hileye hic denk gelmedim. Haritalar biraz tekrar ediyor ve mac bulması bazen uzun surebiliyor ancak zaten oyundaki hızlı aksiyon bunları unutturuyor. Rising Storm 2: Vietnam Vietnam temasını seviyorsanız, gercekciliği seviyorsanız, eski silahları seviyorsanız, dalmak istediğiniz zaman dalıp gideceğiniz bir atmosfer arıyorsanız ve resmi olarak Turkce dil desteği istiyorsanız tam aradığınız oyun. Anlatılmaz yaşanır bir oyun. Bug yok, hile yok, sunucu yok. Evet yanlış okumadınız sunucu yok. Oyunda zaten 3 adet oyun modu var ancak sadece 1 oyun modunun aktif olarak sunucuları var. Olan sunucular ise rezalet. CS:GO 40 ping alan ben, Rising Storm 2: Vietnam'da 100-150 ping alıyorum. Sadece ben değil, oyuncu listesine bakınca 80 pingin altında olan kişi yok. Ancak bunun bir etkisini de hissetmedim. Hemde hic hissetmedim. Ancak 2 modunda sunucusunun hic sunucu olmaması uzuyor. Birde hikaye modu gelicek diyorlar. Ancak şuanki hukumet gibiler. SuperPower 2 Steam Edition bolca bug a sahip eski bir oyun. Hatalar ise zaman zaman oynanamayacak hale getiriyor oyunu. Ayrıca sacma mantık hataları var oyunda. Ancak eşi benzeri olmayan bir oyun. Zaten oyunu sevecek tipte biriyseniz bu oyun hakkında bir iki şey kesin duymuşsunuzdur. Anlatmaya gerek duymuyorum. Garry's Mod bilmeyen kaldı mı? Not: Hoş, guzel bir işlemci ister haberinize. Kerbal Space Program eşi benzeri olmayan bir oyun daha. Zaten oyunu sevecek tipte biriyseniz bu oyun hakkında bir iki şey kesin duymuşsunuzdur. Anlatmaya gerek duymuyorum. Metro serisi. 1. ve/veya 2. oyunu alıp oynayabilirsiniz. Kurun artmasından once sudan ucuza satılıyorlardı indirimde. Hala ucuz bence. 3. oyunu bekleyen bir kişiydim ancak 90 TL'den 210'a cıktığı duyunca butun beklentim bitti. Tropico 5 rakipleri acık ara fark ile ezip gecen bir oyun. Cities de oynadım ancak rezalet bir oyun olduğunu harcadığım 350 saatin sonunda soyleyebilirim. Ozellikle Tropico 6 ile beraber seriye bir cok yenilik eklenecek. 5 olmazsa 6'yı kesinlikle beklerin derim. Prototype (İlk oyun.) İlk oyunu Xbox 360'ta cok parca parca deneyimledim ancak cok guzel bir tad bıraktı. 2. oyunu da aldım ancak pek iyi yorumlar duymadığım icin "Ya kotu cıkarsa?" korkusu ile acamıyorum oyunu. Ancak ilk oyun gayet guzel bir oyundur. Deneyim derim.
Daha eklemek istediğim oyunlar vardı. Ancak 15 tane oyunun yeteceğini duşunuyorum. Ayrıca "Hakkında" kısmında Steam hesabım bulunuyor, eğer bu oyunları oynadığıma inanmıyorsanız gidip kontrol edebilirsiniz. Bazı oyunlarda neredeyse hic detay vermedim cunku ya cok bilindik oyunlardı ya anlatılamaz oyunlardı ya da zaten o oyunu sevecek insanın o oyunu biliyor olduğunu duşunduğum icin daha fazla yazıp daha fazla vakit calmak istemedim. Her turden oyun bulunuyor. Hikayeli ve aksiyonlu oyunlar daha cok oldu ama eğer olur da 2. bir liste daha yaparsam daha cok stratejiye ağırlık vereceğim. İyi forumlar.
Can sıkıntınızı yok edecek, her sistemde calışan oyunlar
Oyun İncelemeleri0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun İncelemeleri
- Can sıkıntınızı yok edecek, her sistemde calışan oyunlar