Ardından itfaiyecilerin yangını sondurme ekranı geliyordu ve sondure bilecekler mi diye onları izliyorduk, sondururlerse herhalde bolumu geciyorduk. Sonduremezlerse gecemiyorduk ve arac gonderme sayısı ve paramız sınırlıydı. O yuzden aracı iyi secmemiz gerekiyordu, buyuk ihtimalle bu oyunu 2010-2012 yılları arasında oynuyordum ama adını hatırlamıyorum, bilen varsa ve yazarsa cok sevinirim. (Google'dan bu resmi buldum, aradığım oyun buna benzerdi.)
Flash itfaiye oyunu
Oyun İncelemeleri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun İncelemeleri
- Flash itfaiye oyunu
-
15-10-2022, 23:29:41Arkadaşlar ben kucukken Facebook'tan ya da tarayıcı altyapılı Flash Player oyunlarını oynuyordum ve soracağım oyun bunlardan birisi, bir oyun vardı biz bir itfaiye merkezini yonetiyorduk. Oyun kuş bakışı oynanıyordu ama tam kuş bakışı değildi biraz caprazdı. Bir yangın cıkıyordu ve bize bilgi geliyordu, biz de yangının buyukluğune gore arac secip gonderiyorduk.
Ardından itfaiyecilerin yangını sondurme ekranı geliyordu ve sondure bilecekler mi diye onları izliyorduk, sondururlerse herhalde bolumu geciyorduk. Sonduremezlerse gecemiyorduk ve arac gonderme sayısı ve paramız sınırlıydı. O yuzden aracı iyi secmemiz gerekiyordu, buyuk ihtimalle bu oyunu 2010-2012 yılları arasında oynuyordum ama adını hatırlamıyorum, bilen varsa ve yazarsa cok sevinirim. (Google'dan bu resmi buldum, aradığım oyun buna benzerdi.)