Far Cry 3 ve 4'ten Sonra Far Cry 5 Rezilliği
Oyun İncelemeleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun İncelemeleri
- Far Cry 3 ve 4'ten Sonra Far Cry 5 Rezilliği
-
15-10-2022, 22:48:50Far Cry 3 ve 4 bitirmiş olarak soylemek istiyorum ki bu kadar rezil bir oyun gormedim. Oyunun sadece adı Far Cry. Neyse asıl konuya gelelim. Oyunun başında karakterinizi bay veya bayan olarak seciyorsunuz. Fakat ne secerseniz secin yorulduğunuz da, moruldandığınız da erkek sesi cıkıyor. Zaten karakter oyunda konuşmuyor bir de bu ustune tuzu biberi olmuş. Oyunda karakterinizin kıyafetini değiştirip giydirebiliyorsunuz fakat kendinizi sadece olduğunuzde gorduğunuzden dolayı bomboş bir ozellik. Oyunda rahat rahat dolaşamıyorsunuz ya yanınızdan size ateş eden arabalar, ya ustten helikopterler, yada ordan burdan fırlayan kurtlar hep bir aksiyon icindesiniz. Oyundaki kotu karakter, mimikler, ses tonları vb. cok iyi işlenmiş fakat oyunun ortasında birden araba surerken ya da ucarken nasıl oluyorsa bayılıp bir kafeste felan uyanıyorsunuz ve bir şekilde kacıyorsunuz bu yaklaşık 4-5 kere tekrarlanıyor ve cok sacma. NPC'ler ise aptalın onde gideni. Biraz ilerde tehdit gorsun kacıyor gidiyor. Quest almak icin NPC'nin kendine gelmesini bekliyorsun. Silahlar dersen birkac pompalı, 2 roketatar, birkac saldırı tufeği aynı şeyler ceşitlilik 0. Tek iyi yanı silahı boyayabiliyorsun o da olmasa da olur. Gorevler ve hikaye ilerleyişi bu kadar cop olan bir oyun daha gormedim. Oyunun belirli bir cizgide ilerleyen hikayesi yok. Sağdan soldan gorev yapıyorsun region dolduruyorsun ve oyundaki kotuyle savaşıyorsun. Daha saymakla bitmeyecek sıkıntıları var. Oyun kesinlikle 200 TL edecek bir oyun değil. Ubisoft bu oyuna başka bir isim vererek cıkartsaydı daha iyi olurdu cunku bana gore bu bir Far Cry oyunu değil.