Size daha once oynadığım ya da beğendiğim oyunlardan oluşan bir liste hazırladım. İyi oyunlar.

Sniper Ghost Warrior 2 3.60 TL
Serinin 3.oyunu tam bir rezalet olsa da SGW2 gercekten hissettirdiği duygularla size yaklaşık 4-5 saatlik guzel bir haz bırakacak. Ayrıca yuksek sistem gereksinimi istemediği icin coğu oyuncu bu oyunu rahatca oynayabilir.

Euro Truck Simulator 2 9.75 TL
Kafa dağıtmak icin bile girebilirsiniz. Bir direksiyon seti de bulursanız tadından yenmez.

Witcher 3 17.99 TL
Anlatmaya gerek yok zaten efsanevi bir oyun. Kutuphanesinde olmayan oyuncular icin guzel bir fırsat.

Left 4 Dead 2 3.70 TL
Okul zamanı okuldan kacıp internet kafeye gittiğimiz zaman oynadığımız eğlenceli oyun. Co-op ya da Multiplayer olarak oynayabileceğiniz bu oyun eğlenceli zaman gecirmenizi sağlayacak ama oyun suresi uzadıkca bıkkınlık oluşabilir keza aynı mapler uzerinde donuyor oyun.

Just Cause 3 6.75 TL
4 halat ile yapabileceğiniz şeylerin keyfini cıkarın, gorev yapmaktan cok kaos cıkartarak eğlenin.

Sleeping Dogs 13.35 TL
Oyun kutuphanemde var ama ne yazık ki bitiremedim. (Zaman ayıramadım) Ama birkac saatlik deneyimimde sağlam bir yapım olduğunu bana hissettirdi. Bu fiyata kacmaz bence.

Far Cry 5 53.80 TL
Listeye koyup koymamak arasında cok kararsız kaldım. 3 ve 4'u oynamış biri olarak değerlendirdiğim icin bana biraz sıkıcı geldi ama bu aynı oyunu 3.kez oynadığımdan dolayı oluşan bir his olduğunu duşunuyorum. Daha once Far Cry serisini oynamadıysanız size cok keyifli gelecek eminim. Seri surekli gelişmeye devam ettiği icin yeni dinamikleriyle 3'ten biraz kotu 4'den ise daha iyi olduğunu kanaatindeyim. Toplamda 26 saat gommuşum bu oyuna bence bir deneyin.

Red Dead Redemption 2 200.33 TL
Oyun parasının her kuruşunu hak ediyor, anlık bir hataya duşup korsan indirmeyin viruslerle boğuşursunuz. Acıkcası Steam'den alma taraftarı değilim, kuponla beraber Epic Games'te 140.33 TL'ye alınabiliyor cunku; ama bazı arkadaşların Steam sevdalısı olduğunu bildiğimden listeye ekledim.