Oyun tutkunuzu daha keyifli hale getirmek icin Mastercard® ayrıcalıklarından faydalanın.
15 Ekim ’den itibaren secili online oyun platformlarında Mastercard® kartınız ile tek veya daha fazla seferde yapacağınız 250TL ve uzeri online oyun odemelerinize* 50TL indirim kazanın.

Kampanya suresi: 15 Ekim - 31 Aralık 2020 (stok ile limitlidir) Kazandığınız indirim, 14 gun sonra hesabınıza otomatik olarak yansıyacaktır. Kayıt yapılmasına gerek yoktur. KATILIM KOŞULLARINI okumak icin tıklayınız. Kampanya kapsamında gecerli oyun sitelerinin listesine ulaşmak icin tıklayınız. Sıkca Sorulan Sorular icin tıklayınız.
*Kampanya yurt-dışı oyun platformlarında Mastercard kuralları kapsamında yapılan harcamalar icin gecerlidir. Turk Lirası dışında farklı kurlarda yapılan harcamalar kampanya kapsamında değerlendirilemez. Detaylar icin katılım koşullarını inceleyiniz.

https://www.mastercard.com.tr/tr-tr/consumers/offers-promotions/oyuncuysan-mastercardliysan-sans-senden-yana.html

Alıntıdır, kaynak: Mastercard 250/50 Online Oyun İade (Steam-Epic-PSN-XBOX) » Sayfa 1 - 2

Kendim Cyberpunk 2077 ve Fall Guys DLC'si aldım. 250,08 TL odeme yaptım Papara kartımla. 50 TL geri iade alacağım.