Dostlarım bu iki oyun From Software'ın yaptığı/geliştirdiği/yayımladığı oyunlar.
Oynanış olarak benziyor oyunlar o yuzden biraz eleştireceğim. İkisini de oynadım.
Sekiro, atmosferleri guzel olsa da, oynanış olarak Darksouls Remastered'a benzese bile, aşırı derece de bayıyor.
Sekiro'da F tuşuna basınca, yapılara kolayca erişiyoruz ya onu cok sevdim o cok guzel.
Ya da duşmanları gizlice dinleyip, ne yapacağımız oğrenebilmemiz cok ama cok guzel. Darksouls Remastered'da kanser eden bir durum bu.
Mesela Ateşmabedi'inde, Bonfire'nin dibinde oturan adam bizlere en ustte bulunan can ile en altta bulunan canı cal diyor başka bir şey. Tamam ustu bir şekilde buldum da altı bulmak icin neler cektim neler.
Kıyaslama yaparsam Zorluk olarak Darksouls Remastered cok ama cok zor bir oyun, Sekiro'ya gore.
Darksouls Remastered ceşitlilik bakımından bayağı bol bir oyun. Sekiro'da ise protez eli ve kılıcı ile ustalaşmanı bekliyor. Protez kolu da silahlandırabiliyoruz.
Ama Sekiro cok sıkıcı bir oyun maalesef. Oynarken bayıyor ve oynanışı kolay olması daha da sıkıyor insanı.
Darksouls Remastered vs Sekiro
Oyun Dünyası0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Darksouls Remastered vs Sekiro