Cyberpunk 2077 downgrade ile gelebilir
Oyun Dünyası0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Cyberpunk 2077 downgrade ile gelebilir
-
15-10-2022, 21:20:01Merhaba arkadaşlar. Oncelikle downgrade kelimesi yerine buna uyacak bir Turkce kelime bulamadım, bu yuzden downgrade yazmaya karar verdim. Konumuza donecek olursak Cyberpunk 2077 buyuk bir downgrade ile geliyor olabilir. Bunu başka sitelerde belirttiğimde biri tanıtım videosu diğeri ise oynanış videosu diye tepki almıştım fakat son yıllarda cıkan buyuk butceli yapımların tanıtım videolarındaki grafikleri (Red Dead Redemption 2 ve The Last of Us part II gibi) ve oynanış videolarındaki grafikleri birebir aynısıydı. CD project Red firması: The Witcher 3: Wild Hunt isimli oyununda da downgrade yapmıştı fakat o zamanlar gunumuzdeki kadar tanınmadıkları icin bu olay cok fazla tepki toplamamıştı. Gunumuzde ise CD project Red buyuk firmalar arasında yer alıyor ve sonuc olarak cıkaracakları son oyun olar Cyberpunk 2077 icin beklentiler ciddi anlamda cok buyuk. Gunumuzde eskiye nazaran oyunlara daha az merhameti yaklaşıldığı icin yeni bir The Last of Us part II yaşanabilir diye duşunuyorum. Buraya 2018 tanıtım gosterimi ile 2020 oynanış fragmanından goruntulerin bazılarını yukledim. İlk resimde oyunun son gorunumunu temsil etmiyor yazıyor olsa bile bircok kişinin bunu umursayacağını sanmıyorum.