Babamın dukkanına gidiyorum hafta icinde. Dukkandan sonra da okula yani burada sorun yok. Dukkanda oyun oynayacağım fakat PC ozellikleri aşırı duşuk ve babam da geliştirmeme izin vermez. Dukkandaki sistem şu:
-Pentium E5300 -4 GB DDR2 RAM -Onboard var (ekran kartı yok) -PSU deseniz Allah'a emanet 100 W anca veriyor herhalde. -Windows 7 (10'a uğraşmak istemiyor.) Dukkanda oyun oynayacağım fakat oynayacağım oyunda şu ozellikler olsa guzel olur.
-Aksiyon tercihim. ( Farklı da olur ama oncelik aksiyon,FPS falan...) -Durdurulma ozelliği olsa guzel olur. (Yani sonuc olarak dukkandayım, muşteri gelse oyunu durdurmam gerekecek.) Bunlara uygun bir oyun onerebilir misiniz? Oynadığım oyunlar şu; Max Payne 1-2 [3 kaldırmıyor], F.E.A.R 1-2 [3 kaldırmıyor], Just Cause acmadı, Bully acmadı, Portal 1 oynadım 2 kastı ama yine de oynadım, BloodRayne acmadı, GTA serisi onermeyin oynadım, RAGE acmadı, Nosferatu sıktı, NFS serisi oynadım, Serious Sam serisi oynadım, Stanley Parable actı ama grafik bozuktu, Half Life 1 oynadım, 2 yine grafik bozukluğu vardı. Diyeceklerim bunlar, herkese hayırlı Ramazanlar.