Gecen gun Cyberpunk 2077 cıktı. Benim de sağlam bir bilgisayarım yok, konsolum da ps3. merak ettim, Cyberpunk PS3'e port edilebilir mi diye internette gezerken games.torrentsnack.com diye bir site cıktı. Cyberpunk torrent indir PS3 versiyonu diye (yabancı bir site, burayı Turkce anlattım). Ben de siteye girdim. Yazılan yazılara falan baktım, yorumları okudum. Yorumları okurken tum yorumların; bu oyun super, mukemmel şekilde calışıyor gibi yazdığını gordum. Bundan biraz kıl oldum. Yorumların ustunde de atıldığı tarih yazıyor ki yorumların atıldığı tarihler de hep 2016, 2017 falan. Ulan daha dun cıkan oyun hakkında 2016, 2017'de atılan yorumlar var. İcimden bu kesin fidye yazılımlı bir site diye dedim. İnternette bu siteyi araştırmaya başladım. Hic Turkce yazı yoktu. İngilizce aratınca bir suru forumda hakkında viruslu, fidye yazılımlı, bu siteye girmeyin diye yazılar cıktı. Kısacası bu siteyi ve buna benzer siteleri kullanmayın. Hem sozde PC, PS2, PS3, PS4, X360, xone vs butun platformlarda oyunlar var.