fenerbahcenin yeni başkanı, fenerbahce başkan adayı, fenerbahce yeni başkan 2014

Sevgili melekler, Fenerbahce Spor Kulubu'nun ilk başkan adayı belli oldu. Buna gore bir donem Hulya Avşar'ın sevgilisi olarak gundeme gelen FB eski yoneticilerinden Sadettin Saran başkanlığa aday olduğunu acıkladı. İşte detaylar...

Eski Fenerbahce Spor Kulubu Yoneticisi Sadettin Saran, "Fenerbahce icin başkanlığa adaylığım soz konusu. Ciddi bir teveccuh var. İnşallah kısmet olursa aday olacağım" dedi.

"Canakkale Boğazı'nı Yuzerek Gecme Yarışması"na katılan Saran, yarışma sonrası gazetecilere yaptığı acıklamada, Fenerbahce Spor Kulubu Yonetim Kurulunun, olağanustu secimli genel kurula gitme kararı aldığını hatırlattı.

Başkan adaylığı konusunda buyuk bir destek aldığını belirten Saran, şoyle konuştu:

"Bugun biraz fazla yuzdum ama bitirdim. Canakkale Boğazı'nda yuzmek gercekten cok guzel. Zaten onemli olan burada hep birlikte olabilmek. Organizasyon da cok guzel. Fenerbahce icin başkanlığa adaylığım soz konusu. Ciddi bir teveccuh var. İnşallah kısmet olursa aday olacağım. Zaten bugun de Fenerbahce icin fazla yuzdum. Kafam daldı gitti. Fenerbahce'yi duşune duşune gittik."
Genişletmek icin tıkla ...